Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
(16-03-2015 12:03)aero2 napisał(a): Nie wypłacą, tylko ci odrzucą wypłatę.
Na klikach tylko zbija się średnią kliknięcia do 3 gr, w ostateczności do 2 gr, ale to już trzeba się liczyć, że raz się uda a raz nie uda i mogą wyłączyć plan kliknięcia.
(16-03-2015 13:06)szpilmen napisał(a):
Na klikach tylko zbija się średnią kliknięcia do 3 gr, w ostateczności do 2 gr, ale to już trzeba się liczyć, że raz się uda a raz nie uda i mogą wyłączyć plan kliknięcia.
Jak komuś wypłacą niech pisze.
Po co zbijać średnią?
zeby nabic sobie kase cyckami jak ludzie biede maja i nie wykupuja pakietow?
(16-03-2015 13:15)Kickster napisał(a):
(16-03-2015 13:06)szpilmen napisał(a):
Jak komuś wypłacą niech pisze.
Po co zbijać średnią?
zeby nabic sobie kase cyckami jak ludzie biede maja i nie wykupuja pakietow?
Dalej nie rozumiem, po co zbijać, zbijemy do 2/3 gr, tanieaukcje nie wypłacą nam tej kasy, więc po co to robić?
Ja tylko na początku "wchodzenia" w ten portal miałem ustawione kliki, czego bardzo żałuje bo przepadło mi 300zł.