Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-09-2016 07:42)Toskan napisał(a): Mowiac o trollowaniu mialem na mysli komentarze z nowych kont. (Specjalnie zalozone)
Nie korzystam z tego forum czesto a założyłem tyllo po to konto aby sie dowiedzieć co jest grane i mi tu nie pisz ze troluje bo sie przejmuje o swoj hajs. Ucieklo mi wczoraj 200 zl dzis kto wie byc moze też a na dodatek nie wiadomo jak to bedzie z wypłatą albo odnowieniami. Dziwne ze ty sie nie martwisz l.... Byc moze nie masz o co
Przywrócenie sprawnego funkcjonowania Eforsy to jedynie kwestia czasu. Pracujemy nad tym pełną parą. Jak pisaliśmy już wcześniej nie pozwolimy by nasi partnerzy czuli się poszkodowani.
Prawda jest taka, że to wy tworzycie Eforsę, jesteście jej najistotniejsza częścią i nie możemy pozwolić by cokolwiek wpłynęło na nasze relacje. Więc oczywiście robimy co w naszej mocy by nie utracić waszego zaufania, zwłaszcza w takiej sytuacji jak obecna.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2016 08:19 przez eforsa.)
A pomyśl jakbyś mial z odnowiem 900zl i by Ci sie yo poszlp jeb...
Ciekawe jak bedzie działać dalej i mnie ciekawi poniedziałek jak będą odnowienia czy bedzie odczuwalny spadek zobaczymy. Dzis malo wejsc i ra dziala raz nie działa stronka wciąż coś testują bo jak widać nuw do konca jest naprawione. Podziała kilka minut i znowu off-line...
(22-09-2016 12:00)Patrykkpxd napisał(a): A pomyśl jakbyś mial z odnowiem 900zl i by Ci sie yo poszlp jeb...
Ciekawe jak bedzie działać dalej i mnie ciekawi poniedziałek jak będą odnowienia czy bedzie odczuwalny spadek zobaczymy. Dzis malo wejsc i ra dziala raz nie działa stronka wciąż coś testują bo jak widać nuw do konca jest naprawione. Podziała kilka minut i znowu off-line...
kiedyś chyba z 2 lata temu w kwietniu przez cały miesiąc eforse ddosowali, zmieniali hosting itp. i jakoś takiej dramy nie było jak teraz po 1 dniowej awarii
(22-09-2016 12:00)Patrykkpxd napisał(a): A pomyśl jakbyś mial z odnowiem 900zl i by Ci sie yo poszlp jeb...
A skad wiesz ze tyle nie mam? Wrozka?
Wyluzuj nie obchodzi mnie ile masz ;d napisałem tak przykładowo. A ja osobiście życzę Tobie i innym żebyście mieli jak najwięcej ??