Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-04-2014 16:55)Gravity napisał(a): lol nie zalicza wejść . Dodałem spam w 57 grupach i wejścia wgl nie ruszyły.
Albo po prostu zmień sposób zarabiania
To wcale nie jest takie łatwe :/
Ja dziś u konkurencji 50zł dniówki na takim samym spamie wyrobiłem więc wystarczy dodać odpowiednie programy typu. airmaxy, płyty 1d i jb (to by dobrze poszło!)
(25-04-2014 16:55)Gravity napisał(a): lol nie zalicza wejść . Dodałem spam w 57 grupach i wejścia wgl nie ruszyły.
Albo po prostu zmień sposób zarabiania
To wcale nie jest takie łatwe :/
Ja dziś u konkurencji 50zł dniówki na takim samym spamie wyrobiłem więc wystarczy dodać odpowiednie programy typu. airmaxy, płyty 1d i jb (to by dobrze poszło!)
Z legalnością airmaxów powodzenia
Co do leadów, wciąż walczymy z mobiltekiem, ponieważ nie zgadza nam się ilość niby doliczonych leadów.
Tak narzekacie na te strony do skracania linków to dlaczego nie postawicie sobie swojej? Wystarczy domena i wcale nie musi być specjalnie pod to, bo możecie to zrobić w katalogu, jakiś nawet najmniejszy serwer, byle tylko działał i wpisujecie w google "skrypt skracania linków" i z darmowych trochę tego jest.