Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
@up Jest coś takiego jak "Swap Ad". Jeśli wyskoczy error w jakiejś reklamie klikasz "Swap Ad" i system daje Ci nową, która powinna zadziałać.
Też mam tak, że mi reklam nie zaliczało nawet mnie wyrzucało z serwisu parę razy, ale już wraca do normy wszystko.
No, jest swap ad, tylko raz ze nigdy jeszcze nie zdarzylo mi sie zeby w czymkolwiek pomogl, zawsze errory trzeba bylo przeczekac, a dwa ze dzis nawet swap ad nie da sie wykonac, gdyz YOUR ACCOUNT IS INACTIVE mnie wita bez przerwy T_T
@upy

Przecież to jest chwyt marketingowy Smile wiadomo ze nie zadziała , ale captcha im zaliczy Smile

///

Żeby dostawać Adsy z recyklingu , trzeba wypelnic na zać 2 micro-oferty z (16 adsami) ?
usuń ciasteczka strony, mi pomogło Smile
można też robic dłuższe przerwy po zakończeniu odliczania czasu na reklamke...wydaje mi się że wtedy rzadziej ten error wyskakuje...
@PayDay
Nie, do recyklingu nie musisz robić tych micro adpacków Wink

@EDIT
Bardzo możliwe, że wprowadzą zmiany w działaniu filtra.
Był pomysł taki, żeby można było zmieniać wartość filtra za pewną opłatą albo po prostu kupić filtr "na raty" czy też "wypożyczyć" go. To tylko ogólny zarys propozycji.

Innym pomysłem jest też wprowadzenie opłat za wystawianie akcji w markecie. Oczywiście byłyby to małe kwoty, ale zapobiegałoby to wystawianiu ofert w postaci 1 akcji Big Grin

Co z tego wyniknie zobaczymy. Na razie były to tylko propozycje ze strony Joela.
pomysł z wynajmowaniem filtra moim zdaniem świetny sam chętnie skorzystam .
bo nie ma co ukrywać że cena filtra jest zaporowa dla niskich grup bap Smile
strona nie działa Sad

TUTAJ ZARABIAM: https://www.getslidejoy.com/r/iRyGG?id=1 sprawdzone przezemnie, wyświetlaj ich wygaszacz na androidzie i zarabiaj czym dłużej tym wiecej $$$
poczekaj godzinę może dłuzej iw wszystko będzie śmigać Lol
Odpowiedz