Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
specjalnie sie zarejestrowalam zeby nawiazac do wypowiedzi uzytkownika kudak ze str 9 jako że niby dostajemy kase za samo klikniecie. otoż kupa prawda, niestety. zamieszczam rozne zdjecia na swojej stronie i wg statystyk z tejże strony dana fota ma np 100 wejsc a wg shorte tylko 10 czy 15. Nie dostajemy za klik tylko albo za skip add albo za te minimum odczekane 5 sekund. Zreszta PO COŚ te reklamy skip addy i 5sekundowy czas oczekiwania jest... szkoda bo gdyby nie to byłabym w stanie robic 2k kliknieć w link z palcem w d*** a tak...
Ja mam o tyle problem, że nie zlicza mi żadnych klików. Po prostu, gdy wchodzę bezpośrednio w skrócony link, to przenosi mnie od razu na stronę docelową (bez żadnych skip ad'ów, ani nic). Ktoś pomoże?
(06-05-2014 11:38)Papass napisał(a): Ja mam o tyle problem, że nie zlicza mi żadnych klików. Po prostu, gdy wchodzę bezpośrednio w skrócony link, to przenosi mnie od razu na stronę docelową (bez żadnych skip ad'ów, ani nic). Ktoś pomoże?
może jakis adblock masz poinstalowany? cholera wi.