Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Facebook - Zarabiaj Codziennie!!!

Autor Wiadomość
RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!!
Sprawdź:
To ja się zgłaszam po odbiór aktualizacji Tongue której jeszcze nie dostałem...
(13-11-2013 07:52)wonshim napisał(a):  To ja się zgłaszam po odbiór aktualizacji Tongue której jeszcze nie dostałem...

Wysłana Smile Niestety, ale nie mam cierpliwości do wysyłania. Będę wysyłał codziennie po kilka razy dziennie, bo są te ograniczenia i nie mogę swobodnie wys łać.
Dzięki!
Aktualizacja ma parę fajnych punktów...
Ze swojej strony chciałbym dodać że aby uniknąć blokady staram się umieścić codziennie dosłownie parę komentarzy i lajków w cudzych postach... jakieś krótkie choćby "thx" czy odpowiedź "hi" nie wiem czy to pomaga faktycznie ale jak na razie więcej blokad nie miałem... Smile
Szkoda tylko, że nie mam zbyt wiele czasu... wolniej bo wolniej ale zawsze jakiś grosz wpadnie Smile
Pozdrawiam i życzę pozostałym powodzenia Wink
Siema. Mi też możesz podesłać aktualizację. Jeszcze nie miałem czasu żeby ogarnąć temat ale zapowiada się obiecująco.
Pozdro
Szaman1644 wysłałem kasę za poradnik.
email: [email protected]

Piszę tutaj, bo nie mogę wysłać do cb PW (zapewne masz max. zapełnioną skrzynkę Smile)

Ataman, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
(13-11-2013 15:30)Ataman napisał(a):  Szaman1644 wysłałem kasę za poradnik.
email: [email protected]

Piszę tutaj, bo nie mogę wysłać do cb PW (zapewne masz max. zapełnioną skrzynkę Smile)

Nie wiem, ale możliwe, że to przez prace, które aktualnie wykonuje admin na forum. Przelw PP do mnie dotarł, jednak do ciebie też nie mogę wysłać wiadomości z poradnikiem. Pisze, że masz wyłączoną opcję wiadomości Smile
U mnie właśnie wyskakuje to samo. Możliwe, że to przez te prace na forum.
To jeśli jest taka możliwość, poproszę poradnik na email Wink.

Ataman, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Poproszę aktualizację Wink

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Jak wam leca zarobki, pochwalcie sie potencjalnym nabywcom Big Grin
Aktualizacje zostały wysłane kolejnym osobom Smile Może do świąt dostaną wszyscy Smile