Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
HighCash.org - Ogólna Dyskusja

Autor Wiadomość
RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja
Sprawdź:
(31-05-2013 10:29)afghan napisał(a):  Siema
Mam Problem zapomniałem kodu pin do wypłaty, ticketa posłałem ale żadnego odzewu nie ma :/ Da sie to jeszcze jakoś zmienić ?

Wszystko się da napisz do Daniela 45006616 i poproś go o przypomnienie Pinu. No i oczywiście nie obejdzie się bez podstawowych pytań dotyczących wiarygodności tego że to jest twoje konto. ;P
Do HighCash.org: Może wproawdzicie coś takiego, żeby można było wypłacać częściej pieniądze. Na przykład chociaż 2 razy w miesiącu w połowie i pod koniec jak teraz jest?
Szaman1644 a po co ci?? Tongue Raz a dobrze wypłacisz i po problemie a niżeli zawracać głowę Danielowi i Monice tymi wypłatami. I z resztą oni sami dostają wypłatę pod koniec miesiąca i dopiero wtedy mogą nam zapłacić. Smile A tak to by musieli wykładać ze swoich Tongue
No w sumie może i masz rację tylko teraz kupowałem hosting i musiałem wykładać niestety ze swoich, bo nic nie miałem Smile
(31-05-2013 16:00)Szaman1644 napisał(a):  No w sumie może i masz rację tylko teraz kupowałem hosting i musiałem wykładać niestety ze swoich, bo nic nie miałem Smile

Chcesz zarabiać to musisz zainwestować Tongue
Nie zawsze Wink
Można wypłacać na inną osobę niż ta z profilu?
Bandaid jeśli bez umowy to na pewno tak Smile
Glosy: Bandaid (+1)
Nie zapomnijcie zlecić wypłat jeszcze 30 min!
Dopiero wpadłem na HC zresetowali mi pin ale spóźniłem się wypłacić da się jeszcze coś zrobić ? Chce tą kasę wypłacić i jeszcze zainwestować w blogi może mało ale na rozruch mam
Dlatego zawsze wcześniej wypłacam, te kilka $ zawsze pod koniec wpadnie.. Ale wole nie ryzykować. 4

//afghan musisz skontaktować się z HC Huh Ja dziś też miałem problem z Pin'em bo zapomniałem.. Ale jakoś mi się przypomniał Jerk Pozdrawiam

[Obrazek: 27.png]
Odpowiedz