Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs
Teraz dobrze zlicza i stawki podwyższyli do satyfakcjonujacych. Są najwyższe na polskim rynku. Dodatkowo wprowadzili nowe możliwości zarobkowe np. Kasa za skaracanie linkow
I znowu to samo. Próg 100 zł, wypłata nie zaakceptowana. Reklamy trzeba odpinać bo nic nie zlicza więcej. Wkur..... to jak mało co w sieci. Sorka, ale dla mnie ten próg to Wasz strzał w kolano i nigdy nie będziecie mieć dużych wydawców w swojej sieci. Przecież nie będę się bawił co kilka dni w odpinanie kodów etc. Zmieńcie to.
zila - podeślij pls na pw tą konkurencję. Z góry dziękuję.
uaktualnijcie przeglądarkę lub inną jak nie możecie dodać rachunku lub pocztą wyślijcie rachunek
akceptują wszystko takze nie ma problemów
na jakie dane masz wystawic rachunek masz w oknie wpłat
korzystam z tej formy reklamy całkiem niedawno, i nie wiem jak Wam, ale mnie strasznie irytuje brak konkretnych danych nt stawek za poszczególne akcje. Mam tu na myśli ile zarobiło się za kliknięcia, ile za odsłony itd. Bo moje zarobki ni jak się mają od oferowanych na stronie cpm24. Nie wiem, który baner mam źle wstawiony a który dobrze... to dość istotne dane