(24-07-2012 06:29)Don Lewski napisał(a): Specjalnie wymieniłem kasę na Liberty Reserve (straciłem 2 dolary z account balance przez to), a potem zleciłem wypłatę i... dzienny limit przekroczony. Wypłacić mogę tylko 10 dolców.
Ten portal przez takie detale mnie strasznie wkurza, bo jeszcze nie dostanę tej dychy, lecz 9 dolarów. A potem jeszcze drugiego dolara potrącą za drugą część mojej wypłaty, a potem za trzecią, bo wszystko się nie zmieści. I? Ostatecznie jestem 5 dolarów w plecy.
Dziękuję, do widzenia.
czy ty czytasz wszystkie posty w tym temacie ?
bo czytając twoją wypowiedź widzę, że nie czytasz
cofnij się kilka stron do tyłu i poczytaj wszystkie posty - wtedy sam dojdziesz co zrobiłeś a czego nie zrobiłeś
w nie jednym poście już na ten temat wspominałem
ja zainwestowałem swoich 700$ i cały czas reinwestuję - kwota już jest na prawdę pokaźna a wypłaty od czasu do czasu to w celu sprawdzenia czy hyip płaci
bo gdy zakończę reinwestowanie i obracanie to wypłacę całą kwotę bez żadnych problemów, a jak to się robi wystarczy czytać temat i posty w nim się znajdujące
P.S
jakoś np w jss prowizje wypłat w przypadku egopay z jss potem z egopay na payza nawet wychodzą większe niż tutaj i nikt nie narzeka
a tutaj % wyjdzie niższy nawet przy kilku prowizjach i każdemu się od razu wielka krzywda dzieje, ale no tak tam jest wielkie jss któremu wolno i nikt na prowizje nie narzeka, a tu zwykły hyip, nie ważne, że płaci, że jedyny gdzie zainwestujesz z paypal - ta prowizja mnie w oczy kuje bo to, że płaci i zainwestuję z paypal to nie istotne rzeczy