Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] Bux3.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Nawet chyba wiem kto... admin http://www.refbux.890m.com , niejaki Reznaf (przeniósł refbuxa na ten sam serwer, na którym jest ta reklamowana strona, przypadek?) Jest !@##%^& oszustem, miałem z nim już starcie... Niestety w refbuxie miałem to samo hasło, co Bux3... :roll: Najgorsze w tym wszystkim jest to, że właśnie sobie pomyślałem, że trzeba by pozmieniać hasła w kilku buxach, wchodzę na konto i tu takie coś :shock: Spóźniłem się może pół godziny...

makaj, no na reszcie pozmianiaj

Nie wiedzieć czemu nie mogę zmienić hasła na bux3... Zawsze, gdy kliknę w przycisk "edit your profile", staje się on niekatywny i nic się nie dzieje. Wy też tak macie? :roll:

makaj napisał(a):Nie wiedzieć czemu nie mogę zmienić hasła na bux3... Zawsze, gdy kliknę w przycisk "edit your profile", staje się on niekatywny i nic się nie dzieje. Wy też tak macie? :roll:
Jakiej przeglądarki używasz?

To samo na Opierze i IE... Może ktoś uczciwy :-P zgłosi się do mnie na pw, ja mu podam login i hasło i postara się zmienić to hasło... :-P

makaj napisał(a):Może ktoś uczciwy zgłosi się do mnie na pw, ja mu podam login i hasło i postara się zmienić to hasło...
Kurczę, u siebie też nie mogę zmienić hasła. :-( Spróbujcie u siebie i dajcie znać, czy działa.

ja mam tak samo

Też nie mogę zmienić hasła. :-|

mnie tam wszystko działa jak należy

Ech...

Cytat:Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /home/bux3com/public_html/config.php on line 14
Cannot Connect

Właśnie przybyło chyba z 5 linków, ale 3 wykupione tylko na 100 kliknięć. Big Grin
Wątek zamknięty