Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Super wyniki lanserek, dołóż jeszcze trochę jednoniszówek z małą konkurencją i lekko podbij (z tym widzę nie masz problemu) i zarobki rzędu 100$ daily to nie będzie problem dla Ciebie!
(29-01-2018 13:38)pspsga napisał(a): Ale statystyki wyrównane :O
A tej apki jestem ciekawy Robisz ją sam czy ktoś Ci pomaga?
(29-01-2018 13:47)pspsga napisał(a): Edytuj ten post lepiej @[twardy] bo zaraz Helix Cię dopadnie i będzie chciał ten program za free
Ps. To ma być aplikacja czy raczej jakaś gierka ?
Znalazłem kogoś do pomocy Będzie to apka, a gierka pójdzie na drugi strzał w następnej kolejności, ale nie ma co teraz zachodzić w przyszłość
(29-01-2018 19:29)Hexagon. napisał(a): Super wyniki lanserek, dołóż jeszcze trochę jednoniszówek z małą konkurencją i lekko podbij (z tym widzę nie masz problemu) i zarobki rzędu 100$ daily to nie będzie problem dla Ciebie!
Dobra robota!
Dzięki wielkie Strony które zrobiłem w styczniu jeszcze zbytnio nie zarabiają także jeśli wybije kilka z nich to uda mi się wejść na poziom 100 $ dziennie co będzie dla mnie krokiem milowym w zarabianiu przez neta. Dość szybko i łatwo przeskoczyłem z 3000 zł do 6000 zł miesięcznie także myślę, że te 100 $ dziennie jest jak najbardziej realne i jest już tylko raczej kwestią czasu. Mam multum pomysłów które konsekwentnie wcielam w życie także tak czy siak 100 dolców dziennie jest nieuniknione jeśli cały czas będę parł do przodu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2018 17:55 przez Lanserek.)
Najważniejsze działania jakie wykonałem:
- postawiłem i zoptymalizowałem ponad 40 nowych stron (część global, część PL)
- wybiłem ponad 10 kolejnych nisz do topki
- zleciłem kilka spambotów (nie miałem nawet czasu ich zbytnio jeszcze testować xD)
- opracowałem projekt swojej pierwszej aplikacji (w lutym na 100 % będzie ukończona)
- pomogłem kilku ludziom odpowiadając na ich pytania odnośnie zarabiania ^^
Mimo to surowo siebie oceniam jeśli chodzi o zeszły miesiąc. Zmarnowałem zbyt wiele czasu i byłem jakiś taki mało zaangażowany. Mam poczucie, że muszę się zmotywować i trochę bardziej przyłożyć, aby zrealizować swoje cele.
Mimo tego w Styczniu zarobiłem: 6222,09 zł
O całe 30 zł więcej niż w Grudniu, wow.
Oczywiście miesiąc bez poszarpanych nerwów byłby miesiącem straconym, a więc co musiało wydarzyć się w Styczniu, aby umilić mi życie?
Ponad 400 $ zablokowane na 180 dni bez powodu
W sumie to przyzwyczaiłem się już do takich rzeczy i nie robi to na mnie wielkiego wrażenia. Nie ma co się tym przejmować i trzeba dalej robić swoje!
Lecimy po 10k miesięcznie!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2018 12:36 przez Lanserek.)
(01-02-2018 20:14)Zarobiony_Koles napisał(a): Gratulacje! Co z Paypalem planujesz? Czekać i w między czasie przenieś się na coś innego?
(01-02-2018 20:53)pspsga napisał(a):
(01-02-2018 19:57)Lanserek napisał(a): - pomogłem kilku ludziom odpowiadając na ich pytania odnoście zarabiania ^^
Dziękujemy Ci za to!
Zdarzyło Ci się już kiedyś taka blokada na konto PP? Miałeś podpiętą pod te konto kartę?
Na początku dostałem standardową prośbę o weryfikacje danych kiedy suma transakcji na moim koncie przekroczyła ustaloną przez nich ilość.
Pierwszy raz wysłałem swoje dokumenty - dostałem info, że są nieczytelne i mam je przesłać raz jeszcze.
Uczyniłem to po czym loguje się na konto, a tam środki zamrożone na 180 dni.
Napisałem do supportu i po 10 minutach dostałem wiadomość, że dostałem odpowiedź z automatu bez udziału człowieka i muszę napisać jeszcze jedną wiadomość, aby to co napisałem odczytał normalny pracownik supportu xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2018 14:41 przez Lanserek.)