Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Po tygodniu cięzkiej pracy czas na kolejny wpis w moim nudnym dzienniku
Więc tak.. Wpadł pierwszy lead z nowej strony Cieszę się Cele jakie obrałem udało się zrealizować na luzie jakoś dobrze mi szło Dopiero 16 a ja już ledwo siedzę, nie jestem pijany a raczej tak zaje*** ze mi się już normalnie nic nie chce. Mega cieżki tydzień za mną. Od poniedziałku znowu ruszam pełną parą. Koniec pierd.... Czas na serpy xD
Planów nie bedę pisał bo takie same... Liknowanie Linkowanie itd.
Trzymajcie się mordeczki!
Ile zarobiłem:
295 / 20 000 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2018 21:59 przez paweuq.)
Zarobiony_Koles Narazie nie zamierzam jeszcze długo tego zrobić Po pierwsze te nisze 2 misięcznie maja po około 5k/mies więc na super zarobki się nie nastawiam Ta ostania to jest żyła złota.. Przy tych pozycjach w tym miesiącu zarobi około 400-500zł Jakby były w top 3 to boje się pomysleć... xD Ale strasznie cholera uparta jest i wyżej niż 6 nie chce wbić. Ale wkrótce podlinkuje weby i bedzie ogień albo dno...
Dostałem bana na eforsie, hajsu mi nie wypłacą i taki ch*uj. Za co ban? Za promocje niezgodne z regulaminem czy jakoś tak... No cóż takie mam szczęscie ze jak już strony pozycje zaczeły łapać to takie coś sie dzieje. Nie bede zmieniał linków z innych programów zostawię to już w spokoju te cała branże raz na zawsze a zaczne z PPI. Nie ma co płakać, tylko brać do roboty! Z fartem chłopaki!