Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji» moje najlepsze zagraniczne strony
Autor
Wiadomość
danoneksss
Uzależniony
Liczba postów: 1,152
Reputacja:
884 Galeria Wygranych: Tutaj Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 8.01
RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady
(11-02-2017 23:04)11natinka11 napisał(a): Założyłam konto w payoneer do płatności clixsense, bo niestety już dłużej nie obsługują paypal i tam jak dostanie sie płatności 100$ to zarówno użytkownik konta jak i polecający dostają po 25 $. W payoneer można przelewać na konto bankowe, chociaż minusem tu jest to, że dopiero od 50$. Jak by ktoś chciał się zarejestrować z mojego linku to mogę się podzielić prowizją, którą dostanę jak polecony będzie miał wpływ 100$ (do uzgodnienia na priv).
Tu można wejść z mojego linku payoneer Z góry dziękuję
Czyli jak wypłacę 100$ z clixa to dostanę 25$ gratis?
Glosy:
13-02-2017 15:47
11natinka11
Forumowy Maniak
Liczba postów: 1,649
Reputacja:
420 Forum Gold: 0.01
(13-02-2017 14:22)adamus20 napisał(a): Czy są jakieś ograniczenia czasowe wpłat zarobionych środków na PayPal.Dziś chciałem wpłacić kolejne środki a mianowicie 4$.poprzednio było to 2$ 3dni temu i z jakiegoś powodu nie mogę.Po akceptacji wyskakuje mi coś takiego:You've already been paid in the last 4 days.
Dodam że jest to NeoBux nie ClicSense.Do Clicksense mają dodać payza
Pewnie paypal już ich też "wyautował", że tak powiem i po kolei wszystkie PTC i revshare będą pozbawiane płatności paypal, chociaż może i też być raz na tydzień. Tam to już nie klikam, kiedyś miałam konto, ale jak już tasków nie mogę robić to bez sensu
(13-02-2017 15:47)Pallado napisał(a):
(11-02-2017 23:04)11natinka11 napisał(a): Założyłam konto w payoneer do płatności clixsense, bo niestety już dłużej nie obsługują paypal i tam jak dostanie sie płatności 100$ to zarówno użytkownik konta jak i polecający dostają po 25 $. W payoneer można przelewać na konto bankowe, chociaż minusem tu jest to, że dopiero od 50$. Jak by ktoś chciał się zarejestrować z mojego linku to mogę się podzielić prowizją, którą dostanę jak polecony będzie miał wpływ 100$ (do uzgodnienia na priv).
Tu można wejść z mojego linku payoneer Z góry dziękuję
Czyli jak wypłacę 100$ z clixa to dostanę 25$ gratis?
Tak payoneer ma taki program partnerski :Zaproś znajomego i obydwoje zyskajcie po 25$". Co dziwne to z linka polecającego jak wchodzi się na stronę główną to pisze SIGN in and Earn 25$, a jak wchodzi się bez linku z wyszukiwarki to jest samo SIGN in, czyli chyba tylko z polecenia, a bez polecenia nie wiem czy jest
(13-02-2017 09:15)wilksystemu napisał(a): Witam-11natinka11 a jak ci idzie 154pack - revshare bo jestem z twojego linka podałaś się czy dalej działasz..
Nie mogłam wypłacić jak nie wpłaciłam (bo musi być depozyt), a miałam 12$, więc wykorzystałam na reklamę. Dalej klikam i nalicza mi za 10 tych punktów po 0,10 $ dziennie + 0,10 $ dziennie z reklam, ale przeznaczam na reklamę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2017 16:45 przez 11natinka11.)
Glosy:
13-02-2017 16:35
Pani Ania Prawa reka Admina
Liczba postów: 997 Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777
Warto sprawdzić:
11natinka11
Forumowy Maniak
Reputacja:
Jakby ktoś był zainteresowany mogę dać linki do ciekawych, unikalnych banerów clixsense i jeden nawet do neobux. Ostatnio jak zobaczę ciekawe banery to zbieram do nich link
Glosy:
13-02-2017 20:50
Zawadson
Uzależniony
Liczba postów: 1,406
Reputacja:
291 Forum Gold: 68.00
Cytat:
(13-02-2017 09:15)wilksystemu napisał(a): Witam-11natinka11 a jak ci idzie 154pack - revshare bo jestem z twojego linka podałaś się czy dalej działasz..
Nie mogłam wypłacić jak nie wpłaciłam (bo musi być depozyt), a miałam 12$, więc wykorzystałam na reklamę. Dalej klikam i nalicza mi za 10 tych punktów po 0,10 $ dziennie + 0,10 $ dziennie z reklam, ale przeznaczam na reklamę.
To szkoda że się podałaś? Bo że by wypłacić to trzeba spełnić warunek..
Jeśli mam mniej niż 5 planu adpack, 0 skierowania i bez skierowania filtra, mam wystarczających aktywnych punktów i 80 kliknij wymagane, co mogę zrobić, żeby wypłacić?
100% wykup swoich zarobków aż 5 Plan adpack. I to jest bardzo bo niema wyciągania kasy z programu..A jak spełnisz warunki to wszystko gra umie wygląda to tak..
Czyli 0,60 dziennie + 0,10 za PTC ADS
Jak chcesz to daj priv to ci podrzucę programy do klikania Cash Linki bez inwestycji..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2017 00:27 przez wilksystemu.)
Glosy:
14-02-2017 00:23
11natinka11
Forumowy Maniak
Reputacja:
(13-02-2017 14:22)adamus20 napisał(a): Czy są jakieś ograniczenia czasowe wpłat zarobionych środków na PayPal.Dziś chciałem wpłacić kolejne środki a mianowicie 4$.poprzednio było to 2$ 3dni temu i z jakiegoś powodu nie mogę.Po akceptacji wyskakuje mi coś takiego:You've already been paid in the last 4 days.
Dodam że jest to NeoBux nie ClicSense.Do Clicksense mają dodać payza
Tak, w NeoBux można wypłacać co 4 dni, mówi o tym poniższy punkt regulaminu:
5.7. After requesting a payment, the user must wait 4 days before requesting another.
Czyli: Po złożeniu wniosku o płatność, użytkownik musi czekać 4 dni przed wystąpieniem o kolejną wypłatę.
Dzisiaj udało mi się wypłacić 5$ (doszło 4,5$ po odciągnięciu prowizji) z serwisu, który mam w sygnaturce czyli surfbarze mycashbar.
Jakby co zarabia się tu na uruchomieniu tzw surfbara czyli takiego banera z reklamami, który wystarczy mieć włączony podczas korzystania z komputera i nalicza punkty wymienne na kasę lub bitcoiny. Punkty przeliczają na początku każdego miesiąca na dolary (za luty było 0,0435$ za 1000 pkt). W każdym miesiącu inny przelicznik za 1000 punktów. Surfbar daje 1 pkt na 1 minutę włączonego. Można też klikać w bonusy (które pojawiają się na surfbarze) i mozna wygrać od 10 do 1000 punktów. Co najciekawsze to można mieć 20% prowizji za poleconych i to aż do 5 poziomu, więc można sobie ładną siatkę poleconych zrobić jak się uda. Nie spowalnia komputera. Wypłaty na paypal, payza, bitcoin od 5$.