Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Baymack – zarabianie przez oglądanie!

Autor Wiadomość
RE: Baymack – zarabianie przez oglądanie!
Sprawdź:
(10-06-2016 07:05)HomerSimpson napisaÅ‚(a):  Byle do kolejnej wypÅ‚aty i apka do wyrzucenia. PrzestaÅ‚o opÅ‚acać siÄ™ oglÄ…dać filmiki.
Też mi się tak wydaje

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Serio tylko 0.1pkt za reklamy? To jakiś żart... Chociaż tyle że wypłacają bez prowizji i dostaje się pełne sumy.

Matoro132, dumny członek http://zarabiam.com od May 2016.
(10-06-2016 11:10)Matoro132 napisaÅ‚(a):  Serio tylko 0.1pkt za reklamy? To jakiÅ› żart... Chociaż tyle że wypÅ‚acajÄ… bez prowizji i dostaje siÄ™ peÅ‚ne sumy.

0.1 to przeginka Wink Powinni dać za normalne 10 a za te reklamy 2-3 pkt i jakoś by było, a tak to nawet szkoda odpalać Smile
No beka . 2.500 ze "starych" zostało na szczęście. Do wypłaty i chyba koniec
Zmienili też ilość potrzebnych pkt na wypłatę, teraz 1,4k 1$, 7k 5$. Ciekawe kto się będzie męczyć na te 7k, apka była spoko na początku teraz coraz gorzej
Nie ma się co dziwić, bo za często szły wypłaty 2.5$ Big Grin Wrócił Paypal 5$, więc może w końcu wypłacę coś Smile
SÄ… jakieÅ› nielimitowane filmiki?

ooxoo, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
SÄ…, ale tylko te po 0.1 pkt Big Grin

Zleciłem przed chwilą wypłatę 5$, zoabczymy czy ja czasem bana nie wyłapię za darmo xD
no ale dotrzymali słowa, dodali nielimitowane filmy Smile
Gdzie jest ten nielimitowany filmik?
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam programów pÅ‚acÄ…cych za oglÄ…danie reklam na androidzie siemasz 6 8,941 07-12-2016 02:01
Ostatni post: mankaston14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: