Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
Ja jestem jak najbardziej za ty, żeby była taka weryfikacja. Wtedy spokojnie można inwestować duże pieniądze, bo nie będzie multikont i wyłudzania pieniędzy chociażby z prowizji czy tych 20 euro bonusu. 14% w 5 tygodni i w rok ok 140% to i tak dużo więcej niż w banku. Prowizja z poleconych tylko od depozytu, odpowiednie weryfikacje oraz fakt, że ta firma nie ejst tylko wirtualna, ma swoje biura, samochody i naprawdę zajmuje się recyklingiem śmieci, myślę, że pozwolą działać programowi bardzo długo
nie można wpłacać z paypal. Paypal generalnie nie wspołpracuje z biznesami gdzie jest wielopoziomowy system poleceń. Wpłacić mozesz prze wire transfer, karte bankową i bitcoin. Jak jakies szczegółowe pytania zapraszam na priv
Tutaj chodzi o coś innego jeśli mówimy o PayPal. Bez problemów z tego co wiem współpracuje przecież z Clixsense i Neo...
Mi udało akurat wpłacić z paypal, ale to na samym początku programu.