Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 10 gr za klik co 24h :) (oferta nr 1 na rynku)
(25-04-2015 18:21)dariuszxdd napisał(a):
(25-04-2015 07:11)lukasz206pl napisał(a): Poproszę bo ostatnia transakcja jaka mam w PP jest z dnia 22 i nie jest od ciebie..
Proszę niech wszyscy patrzą. czy kłamię
Super ze wysłałeś szkoda ze nie do mnie gdzie i w którym poscie ci podalem adres z koncówka .pl ? Wszedzie mam .eu mistrzu wiec sie nie dziwie ze nic nie doszło..
RE: 10 gr za klik co 24h :) (oferta nr 1 na rynku)
(26-04-2015 08:45)lukasz206pl napisał(a):
(25-04-2015 18:21)dariuszxdd napisał(a):
(25-04-2015 07:11)lukasz206pl napisał(a): Poproszę bo ostatnia transakcja jaka mam w PP jest z dnia 22 i nie jest od ciebie..
Proszę niech wszyscy patrzą. czy kłamię
Super ze wysłałeś szkoda ze nie do mnie gdzie i w którym poscie ci podalem adres z koncówka .pl ? Wszedzie mam .eu mistrzu wiec sie nie dziwie ze nic nie doszło..
Dobrze więc podaj mi adres PayPal i w poniedziałek wyślę wszystko.
razem z tymi zaległościami.
Witam wszystkich serdecznie zgodnie z ogłoszeniem z kilku dni oferta zostanie zawieszona na okres 5-6 dni. Jutro będę dokonywał wypłat najpierw dla tych ludzi którzy powinni dostać wcześniej. a następnie dla wszystkich ludzi którzy klikali od ostatniego rozliczenia.
Przelewy będą dokonywane miedzy 17:00 a 21:00.
w tych godzinach wszyscy powinni już dostać swoje pieniądze.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2015 11:07 przez dariuszxdd.)