Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-01-2015 17:32)karor napisał(a): ojj Treesub, w dzień trwania konkursu o fanpage miałem oszałamiające 4 lub 5 subów, nade mną były chyba dwie osoby, jedna z nich miała zarobki z sms premium a drugą był wspominany wyżej użytkownik który zarobił 800zł (sami mówiliście że miał pare leadów z subskrypcji), nagle wygrywa osoba z innego konta?
Ktoś kto rzekomo wygrał fanpage przeszedł operacje płci xd
Ja mu/jej oddałem nagrodę, bo takich małych fp nie potrzebuje
ale wpis z zarobkiem 800zł dodał inny użytkownik forum a tą kwestię już wyjaśniałem z Treesub'em
(14-01-2015 17:32)karor napisał(a): ojj Treesub, w dzień trwania konkursu o fanpage miałem oszałamiające 4 lub 5 subów, nade mną były chyba dwie osoby, jedna z nich miała zarobki z sms premium a drugą był wspominany wyżej użytkownik który zarobił 800zł (sami mówiliście że miał pare leadów z subskrypcji), nagle wygrywa osoba z innego konta?
Ktoś kto rzekomo wygrał fanpage przeszedł operacje płci xd
Wygrała osoba, która miała II miejsce w rankingu, ponieważ TOP1 odmówił nagrody (w dniu 12.01.2015), ze względu, że była według niego nie przydatna. Jeśli ktoś ma wątpliwości zapraszam priv
W kraju kwitnącej cebuli niektóre osobniki tak mają. Sekret polega na tym, że na zarabiam.com mam razem z bratem jedno konto. On działa na tanich aukcjach a ja na treesubie. Czy zacięte cebulaki mają już dostateczne wyjaśnienie, czy dalej drążymy temat?
(14-01-2015 19:36)oglaszam napisał(a): W kraju kwitnącej cebuli niektóre osobniki tak mają. Sekret polega na tym, że na zarabiam.com mam razem z bratem jedno konto. On działa na tanich aukcjach a ja na treesubie. Czy zacięte cebulaki mają już dostateczne wyjaśnienie, czy dalej drążymy temat?
Dziwisz się kapiszonie,że ludzie są nieufni? Szczególnie w takich serwisach gdzie większość próbuje nagarnac jak najwięcej earnerow i uciec z hajsem.
Proponuje również przeczytać definicje słowa cebulak.
Zapraszamy wszystkich użytkowników zarabiam.com do udziału w konkursie, w którym do wygrania będzie Fanpage 110k Like !!! Miano zwycięzcy będzie określało osobę która zdobędzie najwieksza ilość zebranych środków na koncie do 26.01 o godzinie 20:00 nastąpi wyłonienie zwycięzcy !!! Liczymy na zwiększenie konwersji i zachęcamy do reklamy programów z treesub.pl