Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-08-2015 19:15)loryn222 napisał(a): to możesz zrobić watek papajaz o autosurfonie , ja czekam na inicjatywę od użytkowników bo u mnie cała baza kont zostaje także czekam
Ciekawe czy będą w sprawie autosurfonu sprawy w sądzie tak jak na likeplusie o zwrot kasy z zakupionych i niewykorzystanych punktów. Ludzie na likeplusie nawet pozwy zbiorowe robili o których nawet można poczytać na tym forum.
Maroking mogą se stawiać spory , ale nie do mnie tylko do mixholding bo ta firma ma wszystkie wasze zarobione punkty i kasę a nie ja . A co do lajkuj to świetny serwis szybko generuje wejścia przez co jestem wstanie miec na innej stronie nawet po kilka tysięcy wyświetleń
(27-08-2015 16:03)loryn222 napisał(a): A co do lajkuj to świetny serwis szybko generuje wejścia przez co jestem wstanie miec na innej stronie nawet po kilka tysięcy wyświetleń
Maroking , a wiesz co to jest autosurf na lajkuj.pl ? To jeszcze raz przemysl co napisałeś xd nie mowie tu o UV tylko o generowaniu ruchu na inna stronę czytaj ze zrozumieniem