Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lajkuj.pl

Autor Wiadomość
RE: ( Płaci ) Lajkuj.pl - fajne warunki.
Sprawdź:
No, zleciłem kolejne 5 złociszy Big Grin Ciekawe, kiedy dojdą...

Widzę, że kolejne osoby zleciły wypłaty - jak dojdą to się pochwalcie Smile
Jest Huh

Błyskawicznie. Oby tak dalej...

Załączone pliki Obrazki

to możesz zrobić watek papajaz o autosurfonie , ja czekam na inicjatywę od użytkowników bo u mnie cała baza kont zostaje także czekam
(25-08-2015 19:15)loryn222 napisał(a):  to możesz zrobić watek papajaz o autosurfonie , ja czekam na inicjatywę od użytkowników bo u mnie cała baza kont zostaje także czekam

Ciekawe czy będą w sprawie autosurfonu sprawy w sądzie tak jak na likeplusie o zwrot kasy z zakupionych i niewykorzystanych punktów. Ludzie na likeplusie nawet pozwy zbiorowe robili o których nawet można poczytać na tym forum.
Ludzie, to jest temat dotyczący Lajkuj.pl !!!
papajaz ile już razem zarobileś i przez ile?
Maroking mogą se stawiać spory , ale nie do mnie tylko do mixholding bo ta firma ma wszystkie wasze zarobione punkty i kasę a nie ja . A co do lajkuj to świetny serwis szybko generuje wejścia przez co jestem wstanie miec na innej stronie nawet po kilka tysięcy wyświetleń
(27-08-2015 16:03)loryn222 napisał(a):  A co do lajkuj to świetny serwis szybko generuje wejścia przez co jestem wstanie miec na innej stronie nawet po kilka tysięcy wyświetleń

Widać człowieku że nie na temat piszesz
Pokazały się lajki po 10 żetonów. Dobrze.

Aha, warto zajrzeć do zakładki "Zadania" - czasem można dodać sobie żetony praktycznie "za nic".
Maroking , a wiesz co to jest autosurf na lajkuj.pl ? To jeszcze raz przemysl co napisałeś xd nie mowie tu o UV tylko o generowaniu ruchu na inna stronę czytaj ze zrozumieniem
Odpowiedz