Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lead.Network - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce » DYSKUSJA OGÓLNA

Autor Wiadomość
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Staty w hotcash odświeżają się na bieżąco?
ktoś mentoruje ?
(21-08-2015 23:53)Giorgios napisał(a):  ktoś mentoruje ?

Mógł bym ci pomóc no ale nie wiem czy dasz radę Big Grin bo inwestycję trzeba małą zrobić Jerk2
Ludzie kochani, ja nie wiem jak Wy to robicie. Straciłem prace, a teraz jestem w trakcie szukania nowej i postanowiłem szukać czegokolwiek żeby troche grosza przytulić. Byłbym szczęśliwy zarabiając 5 zł dziennie na tym hotcash, troche porozsyłałem linków w grupie na fb (mam taką o tematyce bukmacherskiej, liczy około 600 osób), dzisiaj wchodze w statsy a tam 30 wyświetleń, żadnego leada... smutek i żal... zdaje sobie sprawe,ze dla większych zysków trzeba na tym zęby zjeść, mieć strone, bloga, etc. Ja nie mam nic, wydaje mi się jednak, ze to nie dla mnie Smile ale i tak fajnie poczytać o niektórych, że im się udaje, szacun. Gratuluje przede wszystkim pomysłu Smile
Poszukuje mentora, mam trochę pieniędzy na start Wink

kacperek1212, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2012.
[Obrazek: 5lcj6w.png]

Przestałem być dziewicą....

opłaca się promować na fb jakieś kampanie? czy reklama tam to zły pomysł? Proszę o info, wystarczy tak lub nie
Glosy: SokoleOko (+1)
Karczu czy na stawce 1,5 sa jakies opoznienia?

ROT, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Czemu w przypadku Programów do Pobierania Adblock nie blokuje stopki?
Tak jak w innych programach? Sad
Witam, pierwsza sprawą jaka mnie interesuje jest czy wypłaty na HotCash są nadal realizowane w ciągu 24h od zlecenia? bo dziś wypłaciłem i nie wiem na kiedy mniej więcej się nastawiać że ją otrzymam? A druga sprawa która mnie interesuje, jak jest u was z wypłatami na umowy jeżeli zlecę taką wypłatę na umowę w ostatnim dniu miesiąca w jakich terminach mniej więcej można się spodziewać takiej wypłaty?
(25-08-2015 16:02)Ores napisał(a):  Witam, pierwsza sprawą jaka mnie interesuje jest czy wypłaty na HotCash są nadal realizowane w ciągu 24h od zlecenia? bo dziś wypłaciłem i nie wiem na kiedy mniej więcej się nastawiać że ją otrzymam?

Rano kasa będzie u Ciebie na koncie, wysyłają w nocy tak do 2-3 przeważnie
Glosy: Ores (+1)
Odpowiedz