Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Według mnie jest to nie dopuszczalne takie awarie. Uzytkownicy tracą pieniądze. Dziennie zarabiam po 250zł dzis nic nie zarobiłem, żaden widget nie działa na moich stronach...
Jestem programista i wiem co błąd oznacza. Wysypala sie baza danych i pewnie probujecie wgrać backup. Mam nadzieję ze nie odczuje spadków z dostępne środki do wypłaty a dobrze wiem ile do wypłaty mam , bo kto wie z ktorej daty macie backup. Tak samo jesli chodzi o leady, nie bedzie ich do poki nie bedzie naprawiony błąd a kto wie być. Moze zejdzie z tym do jutra
(21-09-2016 21:00)Patrykkpxd napisał(a): Według mnie jest to nie dopuszczalne takie awarie. Uzytkownicy tracą pieniądze. Dziennie zarabiam po 250zł dzis nic nie zarobiłem, żaden widget nie działa na moich stronach...
Jestem programista i wiem co błąd oznacza. Wysypala sie baza danych i pewnie probujecie wgrać backup. Mam nadzieję ze nie odczuje spadków z dostępne środki do wypłaty a dobrze wiem ile do wypłaty mam , bo kto wie z ktorej daty macie backup. Tak samo jesli chodzi o leady, nie bedzie ich do poki nie bedzie naprawiony błąd a kto wie być. Moze zejdzie z tym do jutra
Uspokój się, każdemu zdarzają się awaria, ostatnio były ataki DDOS na inne serwisy.
Każdemu zdarzają się awarie, nawet takim gigantom jak GOOGLE, a ludzie też tam zarabiają na reklamach.
Awaria cały dzień nie trwała i to nie ich wina ze ani grosza dziś nie zarobiłeś.
Wiem wiem ze błędy się zdarzają i w innej sieci tez mogloby tak sie zdarzyć. Bardzo lubię eforse jednak jest to trochę frystrujace
Mam nadzieję ze backup bedzie wgrany bądź baza naprawiona.
Ogolnie nie ma lepszej sieci według mnie i mimo awarii zostanę z eforsa dalej jednak tak jak mówię, denerwuej to jak chcesz wwjsc na stronę i sprawdzic staty dzisiejsze. Dobrze ze nie stalo sie to w odnowienia gdzie zarobki są o wiele wieksze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2016 21:22 przez Patrykkpxd.)
Szkoda tylko że eForsa nie daje żadnych komunikatów o możliwych awariach i innych sprawach .
Ktoś może posiadać apke z tokenami i ją odpalić a tu dupa i widget nie działa .