Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
wytłumaczcie mi jedną sprawę, jak potwierdzą numer tym pinem a nie mają kasy na koncie i dezaktywują usługe to i tak dostane ja 4,50 jak doładuje ta osoba konto bo ściągnie jej za aktywacje?

[Obrazek: selfi9.png]
(20-04-2014 19:20)redbull232 napisał(a):  jaki jest email do instantera

znajdź Sobie, kilka stron wcześniej był podawany... męczy mnie jak ktoś pyta to samo po raz xxx Smile
(20-04-2014 20:25)wojtek113 napisał(a):  wytłumaczcie mi jedną sprawę, jak potwierdzą numer tym pinem a nie mają kasy na koncie i dezaktywują usługe to i tak dostane ja 4,50 jak doładuje ta osoba konto bo ściągnie jej za aktywacje?

nie
Cytat: Konkurs został zakończony o godz. 24:00 w Niedzielę. Wyniki ogłosimy po dodaniu zaległych leadów do kont (w weekend pozyskaliście ponad 7100 lead). Konta zostaną uzupełnione o brakujące leady po Świętach.

Mało jak na ponad 5k aktywnych zarabiający osób Smile
To nie hejt oczywiście, a czysta matematyka Smile
Z sieci orange mało kto przepisuje pin bo w sms, który przjdzie piszę koszt że kosztuje 6,15/sms, nie mogło by być tak jak w plusie, że przychodzi kod, a o kosztach nic nie pisze?

[Obrazek: selfi9.png]
(21-04-2014 08:44)wojtek113 napisał(a):  Z sieci orange mało kto przepisuje pin bo w sms, który przjdzie piszę koszt że kosztuje 6,15/sms, nie mogło by być tak jak w plusie, że przychodzi kod, a o kosztach nic nie pisze?

Jest to zależne od operatora, więc... nie Smile
Glosy: wojtek113 (+1)
(21-04-2014 08:51)mucios napisał(a):  
(21-04-2014 08:44)wojtek113 napisał(a):  Z sieci orange mało kto przepisuje pin bo w sms, który przjdzie piszę koszt że kosztuje 6,15/sms, nie mogło by być tak jak w plusie, że przychodzi kod, a o kosztach nic nie pisze?

Jest to zależne od operatora, więc... nie Smile

play również podaje koszty w smsie zwrotnym, więc co jak co, ale ja zauważam że skuteczność spada coraz bardziej

(21-04-2014 08:43)mucios napisał(a):  
Cytat: Konkurs został zakończony o godz. 24:00 w Niedzielę. Wyniki ogłosimy po dodaniu zaległych leadów do kont (w weekend pozyskaliście ponad 7100 lead). Konta zostaną uzupełnione o brakujące leady po Świętach.

Mało jak na ponad 5k aktywnych zarabiający osób Smile
To nie hejt oczywiście, a czysta matematyka Smile

nie wiem czy to tak mało, ok. jedna trzecia zostaje subskrybentów czyli instanter będzie sciągać z nich pewnie przez jakiś okres czasu kase a co za tym idzie zysk się zwiększy. Oczywiście to tylko 7 tys nowych subskrybcji, a kasa ze starych ciągle leci Smile
Koszt powinien przychodzic wraz z pinem niezależnie od sieci. W innym wypadku podchodzi to pod oszustwo, bo na starcie nie jestesmy o tym informowani Wink
a mnie zastanawia jak są naliczane leady jak ktoś wyśle sms'a o treście free pod nr 92568
nie wpisując nr i danych na stronie w którą wszedł Lol
(21-04-2014 10:14)Duxone00 napisał(a):  a mnie zastanawia jak są naliczane leady jak ktoś wyśle sms'a o treście free pod nr 92568
nie wpisując nr i danych na stronie w którą wszedł Lol

w życiu tak łatwo niema xd

Kar425, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Odpowiedz