Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-04-2014 14:14)denis942 napisał(a): Dodało wam dziś jakieś leady? Bo ja mam 108 wyświetleń i z reguły miałem tak z 2-3 leady,a ostatnio mam 0 :C
___________________________________________________________________________________
Szukam mentora lub kogoś kto po prostu doradzi mi jak zarobić sporą kase na instanterze. Moje gg: 22627233
Awaria może potrwać do końca Świąt, dział techniczny Mobiltek S.A. nie jest dostępny do Środy, a problem leży po stronie partnera. Wszystkie leady są zliczane przez okres awarii prawidłowo i zostaną DODANE do kont wydawców po usunięciu usterki ze strony partnera.
Idioto, pisze przeciez ze zlecalem przed tym co miesiecznym i obiecali ze wszystkie zleca, zle mnie zrozumiales.
Czekam na kase.
(20-04-2014 14:12)hosezbsk napisał(a):
(20-04-2014 14:09)skandals napisał(a): Nawet jesli cos zle zrobilem, oni MUSZA mi o tym powiedziec, bo inaczej to jest oszustwo, tylko by nie wyplacic, nie zalezy im na tym.
Instanter niech sie wypowie.
Sam jesteś oszustem,namawiajac ludzi na subpskrubcje sms Instanter dziala legalnie człowieku,ogarnij sie i poczytaj troche tematu!Instanter wypłaca raz na miesiac do 10 kazdego miesiaca.
Nie mowie nic o subskrybcji sms debilu TYLKO O SWOJEJ WYPLACIE, TRUDNO CZYTAC WSTECZ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2014 15:05 przez skandals.)