Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat: Subskrybenci serwisu otrzymują sms w poniedziałek, środę oraz piątek około godzinny 11:00.
czyli mam rozumieć że pierwsze bilowanie z którego mam leada dostaną w ten dzień i dzisiaj jak jest już po 11 to kolejne leady zostaną doliczone w środę do 11 ?
(21-04-2014 11:40)Duxone00 napisał(a): a jak to jest z zaliczaniem leadów tutaj ?
Cytat: Subskrybenci serwisu otrzymują sms w poniedziałek, środę oraz piątek około godzinny 11:00.
czyli mam rozumieć że pierwsze bilowanie z którego mam leada dostaną w ten dzień i dzisiaj jak jest już po 11 to kolejne leady zostaną doliczone w środę do 11 ?
Bilowanie a leady to zupełnie inna sprawa.
Ty dostajesz kasę za leada (czyli zapisanie się do subskrypcji), oni dostają kasę za bilowanie czyli płatne smsy, które dostają.
no tak ale żebym dostał tego leada komuś kto się zarejestrował musi zabrać kasę z konta, a w stopce jest napisane że płatne smsy przychodzą w wyznaczone dni.
czy od razu jak ktoś się zapisze to zabierze mu kase i ja mam leada czy to nastąpi w te wyznaczone dni ?