Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Ale ludzie mogą zauważyć jak ktoś nie potrafi takich ciemnot pisać jak wróżki. Ja osobiście nie potrafię i nie mam zamiaru w coś takiego wchodzić. Ale z tego co widziałem co inni piszą, jest to dobra opcja by dorobić.
Mam zdolności by to pisać, ogółem dużo piszę, aczkolwiek...Nie chce robić tych osób "w konia". Wolę żyć w świadomości, że przesyłam im "prawdziwe" wróżby.
W sumie ciężki temat do rozwikłania, ale jak najdalej chce odsunąć od siebie to, by "wróżyć". Ciężki temat moralno etyczny, więc by nie spamić, podbijam i czekam na ewentualny kontakt.
(15-10-2012 21:01)surfer0700 napisał(a): 5. Dodawanie stron do wyszukiwarek
- Czysto teoretycznie może wydawać Ci się, że to żmudna praca, jednak jest zuuuupełnie inaczej
Ten serwis: http://adder.sidedark-warez.pl/
Pozwala na dodanie stron automatycznie do 123 wyszukiwarek.
Kilka z Nich nie działa, z tego co pamiętam to ok. 5-7, więc po prostu odejmujemy od 123, 7 wyszukiwarek i możemy oferować dodanie do 116 wyszukiwarek
Cena: 1PLN - 5PLN
Sluchaj, a jak udowodnić kupującemu, że jego strona zostala dodana do wyszukiwarek?