Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Astro coś się dzieje z ofertami? Już mi chyba z 5 osób dzisiaj napisało, że wypełnili ankiety, kasę im ściągnęło i cały czas im 'wisi' pobieranie... (nawet nie chcieli żeby im plik na maila wysłać jak inni).
(03-05-2013 09:59)djmurek napisał(a): Mam pytanie. Maj to mój drugie miesiąc z AC. W pierwszym mialem 0$ z fraudów. W tym miesiacu jest juz 2,61. To są fraudy z poprzedniego miesiaca? Czy z tego?
Z tego.
(03-05-2013 09:59)michal86ole napisał(a): Astro coś się dzieje z ofertami? Już mi chyba z 5 osób dzisiaj napisało, że wypełnili ankiety, kasę im ściągnęło i cały czas im 'wisi' pobieranie... (nawet nie chcieli żeby im plik na maila wysłać jak inni).
To bardzo miło z ich strony
Ale i tak bym im nie wierzył
Tobie chociaż zliczyło?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2013 10:03 przez surfer0700.)
No właśnie nie zalicza i dlatego pytam czy coś się dzieje, tym bardziej że widzę typków z tych krajów siedzących w ofertach po parę godzin i nic nie wpada...:/
Takie jest PPA. Czasami siedzą na ofertach całe dnie, a pobrania nie ma. Myślę że ze strony Astro wszystko jest w porządku. Bynajmniej innym pobrania wpadają.