Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Sprawdź:
30 złotych w tyle dni? WOW, to musisz być mistrzem partactwa
edit: a jednak nie, jesteś po prostu frajerem który nie testował sposobów i spami w moim temacie żeby nabić sobie posty na kolejne konto (bo poprzednie zostały zbanowane).
(02-08-2015 14:50)surfer0700 napisał(a): 30 złotych w tyle dni? WOW, to musisz być mistrzem partactwa
edit: a jednak nie, jesteś po prostu frajerem który nie testował sposobów i spami w moim temacie żeby nabić sobie posty na kolejne konto (bo poprzednie zostały zbanowane).
W takim razie na to też leci ban. Ciał :*
Dziękuję za wypowiedź, doceniam to i uważam że jesteś najlepszym moderatorem na forum. Dzięki przyjacielu i przepraszam za kłopot.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2015 13:25 przez surfer-kupa.)
Jest sporo nisz. Mój znajomy zamyka dobrze prosperujący sklep na allegro. Gdybym miał gotówkę odkupiłbym od niego cały sprzęt potrzebny do dalszego działania.
Niestety nie mam takich sum ( 30k? jakoś ;p ) Jednak myślę by zacząć od przysłowiowego zera i dojść do tego poziomu co oni ;p