Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
infokasa mam zainwestowane na mtv a na pv siedze bo hmm z nudow uzbieralo mi sie 2k bap.

nie chodzi o to ze chce zarobic miliony nie wkladajac nic (tez nie pochwalam takiej postawy - nie dales - czekaj grzecznie co dostaniesz) ale chodzi mi troche o zasade. mam ten prog juz zrobiony do 1 grupy a mniej niz wyciagalem bez 1 grupy Wink

rozumie ze plankton zeby troche centow ukrecic bo nikt nie klika ( w sumie rocznie ladna sumka sie uzbiera z planktonu) ale troche mnie irytuje wolnorynkowosc Tongue Jo i pv Tongue jednego dnia 0,40 a drugiego nic i potem przez tydzien znowu nic Tongue

a co do BAPow to faktycznie zrobila sie taka okazja, fajnie jak mozna byloby odrazu zamienic te 3100 BAP automatycznie na 1,47$ Tongue wtedy bym siedzial na mtv i oscylowal Tongue oscylator bylby cod miod Tongue

soni21, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
mam 500 adsów, które mi przepadną przez te lagi dzisiejsze, co prawda to same po 0,001 i 0,0005 ale dla kogoś kto zaczyna to i tak sporo BAPów
@down
potwierdzam, wszystko działa jak należy Smile
@soni21
Cieszy mnie że zdrowo podchodzisz do tematu, ale jeśli się coś popsuło to cierpimy na tym wszyscy gdy były rekordowe naliczenia kilka dni z rzędu było super, teraz mamy od początku grudnia posuchę ale wszystko zmierza ku dobremu, trzeba jedynie cierpliwości.

Co do lagów na stronie to u mnie wszystko działa super, ale przed chwilą Jo poinformował że jest jakiś DDos na iweb i niektóre osoby mogą mieć jeszcze przez kilka minut małe lagi na stronie.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Wow w 9 grupie ponad 30$ dzis, elegancko Smile
A ja w 6 grupie nie dostałem żadnego naliczenia :/
@up - To poczekaj, az wszystkie reklamy dojda, i wtedy jak nie bedziesz mial (a bedziesz mial na pewno) zacznij narzekac. Poki co nie masz powodow.

Ja sie zastanawiam natomiast nad czym innym. O polnocy czasu serwerowego mialem kolo 900k bapow, pozniej troche gier, troche reklam przyszlo, i ostatecznie na 711k skonczylem zanim Jo sie zabral za naliczenie. I moje naliczenie wyglada dziwnie podobnie do grupy 360-720...Mozliwe ze jak w przypadku powyzszym, trzeba czekac, ale nie jestem przekonany :| Jesli byla jakas zmiana, i teraz liczy sie ilosc BAPow z momentu gdy Jo zaczyna naliczenia, a nie z polnocy...To bede niepocieszony.
Mi generalnie przed chwilą dotarła praktycznie ta całość, doinwestowałam 150 zł i wskoczyłam do 9 grupy, róznica spora z 8$ dziennie zrobiło się 30$, zapewne niedługo też do Ciebie wpadną Wink
Jako iż 100% reinwestuję chciałbym wiedzieć jak zakupić te shary i potem wymienić na bap, żeby być sporo na plus. Wytłumaczy mi to ktoś?
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html

Wchodzisz, kupujesz za $, sprzedajesz za BAPy. Aczkolwiek cena BAPowa juz spada, i to dosc szybko, wiec widac ze ludzie sie rzucili na "latwe" BAPy Wink Takze polecam sprawdzac ceny, zeby przypadkiem nie wyjsc na tym na minus.
Glosy: zozols1 (+1)
Dzięki Wyszedłem prawie 10k bap na + Repucik leci Lol
Odpowiedz