Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
Z tym się zgodzę, tylko co powiem żonie gdy z konta znów zniknie 3k Big Grin A powiedziałem jej że jestem na 0 i 3K cięgle wisi na giełdzie Jerk2
(31-10-2014 15:11)Internetowy$ napisał(a):  Z tym się zgodzę, tylko co powiem żonie gdy z konta znów zniknie 3k Big Grin A powiedziałem jej że jestem na 0 i 3K cięgle wisi na giełdzie Jerk2

Już widzę co to będzie gdy się dowie że Cię wykosiło = 4
Lol

Ewentualnie zagadaj żeby Ci pozwoliła pokazując co zrobił Kiljan w 9 dni roboczych Big Grin
(31-10-2014 15:11)Internetowy$ napisał(a):  Z tym się zgodzę, tylko co powiem żonie gdy z konta znów zniknie 3k Big Grin A powiedziałem jej że jestem na 0 i 3K cięgle wisi na giełdzie Jerk2

oj tam powiedz, że wydałeś na buty Lol
Glosy: Szalony (+1)
Nie moge powiedzieć, nie jestem samobójcą Big Grin Wrócić wrócę tylko nie wiem czy w tym roku, bo pewnie mogą być niespodzianki Smile
Na giełdę zawsze trzeba wchodzić tak, żeby móc się pogodzić ze stratą, bo na giełdzie stracić może każdy, nawet warren buffett uwalił w ciągu jednego dnia 2mld dolców Big Grin
Oczywiście, ze się z tym liczyłem :)Ale niestety gdyby nie poczatkowe moje błedy być może bym grał dalej z Wami :)Kilka razy w godzinke udało si się wyciągnąc 1K no ale pazerność wygrywa i te 1K traciłem..I tak 2-4 razy Big Grin
Kiljan mam otwarta pozycję buy na goldusd zamykac ze stratą czy czekać? Ponoć ma zejść poniżej 1000...

GAMEOVER2316, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Poniżej 1000 to nie, a na jakim poziomie otworzyles?
1 209

GAMEOVER2316, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
a co cie sklonilo do golda akurat na takim poziomie jak sie zblizal do 1200?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: