Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
U mnie spadła ale nie jest źle wcześniej miałem 8-9% konwersję teraz 5-6% przy 18 leadach. Lecz może być to spowodowane tym że wczoraj słabszy dzień był. Myślę że przy ok. tygodniu od zmian będzie można mówić czy konwersja spadła
U mnie znaczny spadek:/
Na samych wejściach już wielki:/ nie wiem już gdzie spamować...przedwczoraj 700 wizyt, wczoraj 391, dzisiaj zaledwie 60:/
o leadach nie wspomnę...wczoraj tylko 12 zł. Dzisiaj ZERO
(31-12-2014 12:32)wydra87 napisał(a): U mnie znaczny spadek:/
Na samych wejściach już wielki:/ nie wiem już gdzie spamować...przedwczoraj 700 wizyt, wczoraj 391, dzisiaj zaledwie 60:/
Twój problem zapewne nie jest zależny od wprowadzonych zmian...
(31-12-2014 12:32)wydra87 napisał(a): U mnie znaczny spadek:/
Co ma piernik do wiatraka? Przecież ilość wejść zależy od Twojej metody promowania a nie od zmian w programach...
Zdaję sobie z tego sprawę, że zależy od promowania.
Właśnie w tym mam problem, bo nie dawno zacząłem z tego korzystać... i nie wiem już gdzie to skutecznie promować. Pierwsze dwa dni były nawet nawet... 126 zł.
Mentora raczej nie znajdę