Efekt nudy, kaca i porannej zajawki, tym razem na luźno tasiemka oparta na własnych przemyśleniach, bez informacji, bardziej statystyczne value, jeszcze nie pograne bo czekam na kursy. Propozycja 3for3, później na pewno kilka ciekawych informacji, może live aczkolwiek muszę odespać.
Denain-Voltaire - Nantes
Typ: Nantes +13 ( Come On ) @ 1.88
Tokyo - Shinshu
Typ: Tokyo + 12.5 ( Bet365) @1.78
Roman Neamt K - Cluj K
Typ: Cluj +9.5 ( Bet365) +1.74
Schaffhausen K - Koniz K
Typ: Schaffhausen +1.5 seta ( Bet365) @1.8
Bietigheim K - Leipzig K
Typ: Leipzig -2.5 ( Bet365) @1.90 - spore spadki na gospodarzy aczkolwiek już 2 dni temu jakaś informacja musiała być, h2h i forma na gości, nie uwzględniam natłoku spotkań, na skromne zwycięstwo można się połasić.
GKK Sibenik - Split
Typ: Split +14.5 ( Come on ) @1.85
Pardubice - Nymburk
Typ: Pardubice +12.5 ( Unibet) @1.90
Ako 70, na bet 365 powinny być wszystkie handi dostepne, mogą być minimalne rozbieżności jesli chodzi o handicap i kurs, ale przyjmijmy że tasma wygląda tak.
http://www.livesports.pl/mecz/xzX3Nn9f/#h2h;overall
Propozycja 3for3, innej nie udało mi się dziś znaleźć, w sumie przejrzę jeszcze ofertę z piłki, póki co kursów nie ma, ale mogą być dość dobre na gospodarzy sądząc po układzie tabeli. Tym bardziej warto obserwować iż to liga grecka. Poczekajmy na kursy i dodam swój typ.
Edit: Raczej rezygnuje z tego meczu, nie wygląda to jak 3for3, dopiero sprawdzałem kursy w poprzednich ich spotkaniach i ich domniemana współpraca się wyklucza.
Typ Live
Grają 2 moje ulubione tenisistki, Serena nie pomyślcie o mnie źle ale ja to bym nagą chciał ją zobaczyć

Isia to już w ogóle szaleństwo

postawię patriotycznie
S. Williams - A. Radwańska
Typ: Radwańska 2 set
Kurs: 2.75
Zamykam po 1.25 10j profitu na dzień dobry