Potwierdzam

Wypłaciłem 7$ i przyszło instant

Dodali zabezpieczenie w postaci kodu pin, który przychodzi na maila. Widac pełen profesjonalizm administracji, strona jest chyba najlepiej zbudowana ze wszystkich tego typu. Z największą starannością, wydobycie nie jest kopiowane, jest autorskie (niższe niż w innych miejscach) co wskazuje na to, że program może być długoterminowy. Nie rzucają bonusami na prawo i lewo bo są najniższe, do tego wprowadzili dość drogie payment points. Fakt - zarabiamy tutaj dużo wolniej i trzeba włożyć w stronę więcej swojej kasy lub pracy w zdobywanie reffów. Ale ta praca mam nadzieję zostanie wynagrodzona użytkownikom w postaci długoterminowości. Oby tylko liczba użytkowników rosła i wpłaty do depozytu, który na ten moment nie powala ale też nie jest tak szybko "ograbiany"
Do tego reklamy na stronie zwiększają jej depozyt. Niby 160$ w 3 tygodnie ale to zawsze DODATKOWY zysk strony

Zobaczymy jak długo pociągnie sam boję się o swój wkład bo odzyskałem na ten moment 1/8 inwestycji ale mam nadzieję, że to naprawdę długoterminowy projekt