Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-08-2014 12:39)erold napisał(a): Ktoś wie czy będą jeszcze uzupełniane gift cardy ?
Pisali,ze na razie nie beda uzupelniane
(18-08-2014 11:57)unname napisał(a): Ja próbuję może akurat będzie ok, mam już 4tyś pkt a 10tyś kosztuje 5$ jeśli ktoś chce mi pomóc przetestować niech przynajmniej klinka w linka a jeśli chce to może się zarejestrować to będzie jeszcze szybciej http://ptab.it/3TyBW
Tam jest napisane,ze gift cardy sa tylko dla mieszkancow ameryki i kanady
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2014 14:33 przez bunis.)
No ale chyba można zrobić konta na fake danych na ip amerykańskich i spróbować - chociaż mi osobiście się nie chce bo to są co najmniej 2 dni zbierania na gift card 5$ ;/ a na skinny w kilka minut się miało gift card 10$
Tylko,ze w club skinny przy wymianie punktow na gift card nie zaznaczyli,ze to tylko dla mieszkancow ameryki,wiec moze teraz beda bardziej sprawdzac IP.
Po zdobyciu 5 tyś pkt wyświetliła mi się taka wiadomość: "Sorry, you have reached the limit of points you can earn for the current month. Keep sharing and come back next month for more points!" Więc nie ma najmniejszego sensu korzystanie z tej strony skoro na 5$ trzeba zbierać 2 miesiące!
(19-08-2014 09:05)stfurca napisał(a): Trzeba by było wyszukać jakiejś nowej stronki tego typu ;]
Jestem za
... na Hot Deals można zdobyć kody na amazon, kręcąc kołem fortuny, ale potrzeba dużo coinów żeby coś ugrać. Ostatnio wydałam tam 10 tys. coinów i zdobyłam kod na 5,05$, a wczoraj wydałam 11 tys. i ani cent nie wpadł. Także najlepiej by to była stronka w typu tej z Nestle.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2014 09:26 przez Artinesse.)