Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
No statystyki by się koniecznie przydały leady zalicza z opóźnieniem chociaż nie wiem czy czasem problem już się nie naprawił bo przed chwilą 5 leadów za dziś naraz zaliczyło.

[Obrazek: 22085461377082133672.png]
faktycznie coś się dzieje,100 wejść i ani jednego leada-powinny być chociaż 4. Mam nadzieję,że niedługo mi wskoczą

Leady wskoczyły ,nawet więcej niż się spodziewałam Wink Dzisiaj zarobiłam już 63 zł a dopiero południe,dobrze dzień się zapowiada Smile
Dział techniczny Mobiltek poinformował nas, o opóźnieniach jakie mogą wystąpić w dniu dzisiejszym, leady będą dodawane z opóźnieniem, każdy lead zostanie zliczony tak jak z wczoraj na dziś.

Wiadomość: Wczoraj Wasze łaczne zyski zwiększyły się o ponad połowę.

Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
No teraz to ja rozumiem, bo wczoraj to już zwątpiłem w swoją sktuteczność i w wasz serwis.. Ale zliczyło leady i jest git !
Minimum wypłaty kiedy zostanie zmniejszone?
Ja nie rozumiem co wy tak z tym minimum? Czy ono faktycznie jest tak wysokie? 100zł? Bez przesady, przecież nie trzeba tego codziennie wypłacać...
przecież te minimum to można spokojnie w 1 dzień wyrobić
No jasne, że można w 1 dzień... A jeśli już komuś wybitnie nie idzie, to nawet niech to tydzień zbiera, co to za problem?
Zaraz temat będzie zaspamowany kiedy wypłaty czemu oni mają szybciej a ja musze czekać 2 minuty dłużej !! Minimum jest OKEJ i dajcie sobie luz odłóżcie sobie trochę kasy a potem szalejcie z większymi sumami Big Grin
wyplacacie na paypal?
Odpowiedz