(01-05-2013 23:45)mklimczak23 napisał(a): @ eloelo
Jesteś żałosny i tyle tylko ci powiem. Prowadzę własnego bloga od dłuższego czasu, mam z niego trochę odwiedzin, jednak chciałem mieć ich jeszcze więcej, dlatego zdecydowałem się ulec twojemu czarowaniu. Blog codziennie od ponad roku uzupełniany o nową treść, a ban skąd się wziął ? Kaprys ? A może pomyłka ? Będąc na twoim miejscu zupełnie bym się spalił ze wstydu i wolałbym już chyba nie odpisywać na SŁUSZNE zarzuty rozgoryczonych kupców. Takim pisaniem, że ktoś nie stosował się do "poradnika" pogrążasz sam siebie.
PS. Wiadomość na PW wysłałem nie 10, a 20 razy. Pozdrawiam
Tak - masz na nim odwiedziny sztucznie generowane, bądź uzyskiwane z podobnych adresów IP, bądź z krajów nie dozwolonych w systemie. Kaprys, pomyłka? Nie, twoja czysta głupota - założę się, że napędzałeś go trafficiem, nie zmieniając położenia ruchu choćby z EAST na WEST. Słuszne zarzuty, gdyby choć 10% z nich było prawdziwe, zgodziłbym się i wyraził skruchę, ale w tym wypadku nic nie mogę zrobić, bo zarzuty są bezpodstawne.
Zanim kupiłeś, trzeba było poczekać do czasu, aż twój magiczny "BLOG" zostanie do cholery jasnej zaakceptowany i będziesz mógł działać, a nie teraz szlochasz nad rozlanym mlekiem, to raz. Dwa - CPMfun to nie jedna platforma CPM na całym świecie, podałem ich co najmniej pięć w rozszerzonej wersji poradnika, A TY DALEJ SWOJE. Kto jest tutaj żałosny? Z chęcią udostępnie wszystkie twoje wiadomości do mnie.
PS Udowadniasz swój poziom wysyłając 20 takich samych wiadomości, do tego stawiając kropkę po zwrocie postscriptum.