Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org

Autor Wiadomość
RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org
Sprawdź:
Czyli jeśli chciałbym podpisać umowę, to przykładowo przed 7 majem zlecam wypłatę na AC, robię wszystko to samo jak z wypłatą na konto bankowe, tylko do imienia i nazwiska dopisuje tam "UMOWA" i wysyłam maila z danymi ? Dobrze zrozumiałem ?

I jeśli zarobiłbym w miesiąc mniej niż 200$, to mam się rozliczyć w innym dokumencie?

Byłbym wdzięczny za odpowiedź na postawione pytania Smile
(15-04-2014 11:55)Dawid7600 napisał(a):  Czyli jeśli chciałbym podpisać umowę, to przykładowo przed 7 majem zlecam wypłatę na AC, robię wszystko to samo jak z wypłatą na konto bankowe, tylko do imienia i nazwiska dopisuje tam "UMOWA" i wysyłam maila z danymi ? Dobrze zrozumiałem ?

I jeśli zarobiłbym w miesiąc mniej niż 200$, to mam się rozliczyć w innym dokumencie?

Byłbym wdzięczny za odpowiedź na postawione pytania Smile

Dokładnie tak wygląda procedura zlecenia wypłaty na UMOWĘ Smile
Jeżeli nie uzbierasz 200$, możesz zawsze je dozbierać i zlecić w następnym miesiącu Smile
Glosy: Dawid7600 (+1)
Odp: RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org
(27-06-2013 02:34)AstroCash.org napisał(a):  Emaile dotyczące umowy za miesiąc czerwiec będą przyjmowane przeze mnie w dniach od 1 do 7 lipca 2013r.

Wtedy możesz tą wiadomość podesłać Smile

Dzięki Astro za odpowiedź Smile I mam jeszcze jedno pytanko: Kiedyś napisałeś że maile można wysyłać od 1 do 7 dnia miesiąca (cytat wyżej). Czy nie byłoby by problemu gdybym wysłał maila gdzieś po 21 dniu miesiąca? Bo chce zrobić szybką wypłatę i dlatego pytam Smile Może to głupie pytanie, ale nie chce niczego źle zrobić, bo robie to pierwszy raz Big Grin

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ?
(22-04-2014 22:00)Dawid7600 napisał(a):  Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ?

Tylko wypłat na konto bankowe Wink
(23-04-2014 22:09)AstroCash.org napisał(a):  
(22-04-2014 22:00)Dawid7600 napisał(a):  Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ?

Tylko wypłat na konto bankowe Wink

Astro jak możesz to zobacz na pw czy gg, bo pisałem do Ciebie, ale jak na razie zero odzewu.
Uwaga!

Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$)
Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]!
Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Kwiecień (ID: xxx )

* - Imię Nazwisko,
- Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem),
- PESEL
- Pełny adres Urzędu Skarbowego!

Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 maja godzina 23:59:59!

Pozdrawiam!

PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów!
Uwaga!

Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$)
Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Maj (ID: xxx )

* - Imię Nazwisko,
- Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem),
- PESEL

Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 czerwca godzina 23:59:59!

Pozdrawiam!

PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów!
Kiedyś coś pisałeś odnośnie tego że zmieni się coś odnośnie umów. Więc zmieniło się coś czy można zlecać tak jak wcześniej?
Uwaga!

Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Czerwiec (ID: xxx )

* - Imię Nazwisko,
- PESEL

Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 lipca godzina 23:59:59!

Pozdrawiam!

Zlecamy w tym miesiącu jeszcze po staremu Smile
Od momentu wejscia V2 zmieniamy system umów Wink
Odpowiedz