Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Royalty7 » Zarabiaj 7% dziennie!!!

Autor Wiadomość
Sad RE: Royalty7
Sprawdź:
według mnie można już 'siać panikę'. wierzyłem do końca, ale on już chyba właśnie nastąpił... ;/

proponuję szukać innego programu w miejsce R7 (jeden podobny opisałem na tym forum, nie wiem czy mogę tu podać nazwę...)

PS: fajny cytat z talkgolda:
Cytat:it is ROYALTY7 , paying 7%, having 7 slots, and CLOSING in 7 months!
Wink
RE: Royalty7
A czy mógłby ktoś przykleić temat jak prawidłowo utworzyć spór? Opis, gdzie kliknąć, na Pyzie jest w temacie FX7Pro ale w sumie nie wiem czy wpisuje się całą inwestowaną kwotę czy tylko tą wyjściową którą się wpłacało na początku?
(03-07-2012 20:59)bambaryla napisał(a):  A czy mógłby ktoś przykleić temat jak prawidłowo utworzyć spór? Opis, gdzie kliknąć, na Pyzie jest w temacie FX7Pro ale w sumie nie wiem czy wpisuje się całą inwestowaną kwotę czy tylko tą wyjściową którą się wpłacało na początku?

a gdzie Ty tam wpisujesz kwotę? ...zakładasz osobny spór na każdy przelew który poszedł do banku.
tak się kurr.. znam Sad spoko, już się dokształciłem.
(03-07-2012 21:18)bambaryla napisał(a):  tak się kurr.. znam Sad spoko, już się dokształciłem.

spoko... w sumie to możesz w opisie problemu podać ile w sumie wpłaciłeś. Mam nadzieję, że na koncie programu jest trochę kasy i kto stracił odzyska chociaż wkład.
radze zwijać manatki z tego programu
(03-07-2012 21:27)investor2012 napisał(a):  radze zwijać manatki z tego programu

radzisz wiać z programu, ale w stopce ciągle go polecasz.

@EDIT

już nie polecasz Tongue
skamik jak sie patrzy. Duzo ostatnio stronek upadło. Za duzo

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
ciągle płaca we wszystkich e-walutach i to nie małe sumy, poza tym jaki scammer dodawałby konto bankowe tuż przed zwinięciem manatek.
Wciąż mi się wierzyć nie chce, myślę że z powodu opóźnień wszyscy się rzucili do wypłat, inwestorów nowych za mało przybywa no i
mamy wyniki. Ja wciąż liczę że będą dalej kontynuować wypłaty
Prorokiem nie jestem i pewnie nikt na 100% nie wie co będzie. Dziwi mnie tylko fakt, że na moje 2 maile nikt od tygodnia nie odpowiada (sprawy techniczne). Dzisiaj wyslalem maila z prośbą o reset withdraw code, bo nie działa, mimo że nic przy nim nie grzebałem Smile
Wątek zamknięty