Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mjs17 napisał(a):ja dla mnie taka opcja nie wchodzi aby przekazać konto na ten czas komuś innemu a to dlatego ze póżniej będzie kłótnia z podziałem zysków
ja w tym nic złego nie widzę. kolega da hasło komuś spoza naszej grupy i ten ktoś będzie klikał w jego imieniu...
makaj napisał(a):Przecież to jego sprawa. Jak znajdzie kogoś zaufanego w zastępstwo to bardzo dobrze. Nic nam do tego, czy klika on czy jego babcia ;-)
otóż to...a jeżeli kolega czy babcia nie będzie mu klikać to niech ma do nich pretensje ;-)
grrrr dziekuje wam za te wasze 'zlote' rady (no chyba ze to mialo byc zyczliwie to sorry) po prostu jak sie na to pisalem nie bylo nigdzie napisane jakies minimum klikow! ja klikam swoje codziennie (na screenie widac moj nick szeyrf) ale przez jakies 2 tygodnie nie bede prawdopodobnie klikal (jesli nie bede mial neta w hotelu) wiec w tym czasie mam nadzieje ze nie wymyslicie sobie jakiegos minimum 95% bo wtedy bede zly! prosze o wyrozumialosc ;-)