Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Miałem 3 filmiki. 2 dni i tylko jedno pobranie. Wrzuciłem kolejny filmik, i w 3 dni miałem 9 pobrań z samego tego jednego filmiku. Również czym więcej mam obejrzanych tym szybciej rosną obejrzenia, bo np w 2 dni miałem 700 obejrzeń, a na następny dzień mam już ponad 2 tysiaki
(14-01-2011 22:36)Kilol napisał(a): Wczoraj ustanowiłem nowy rekord na SC. Miałem coś ponad jeden dolar. Wrzuciłem 2 filmy po 01.00 w nocy i do 06.00 już było tyle...:
Ponad 21$. Na CF miałem ponad 3$.
i ban !
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Ja też na moim zarobkowym filmiku dostałem bana ;(
A, skasowali mi ten filmik wczoraj, a dzisiaj nie wiem skąd ktoś ściągnął mój plik i dostałem za niego 6$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2011 11:44 przez km222km.)
wreszcie mam stałe zarobki. Może nie są one turbo duże ale systematycznie idą w górę, z tego co widzę w statystykach nie mam dnia w którym nic nie zarobiłem .