Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W styczniu zarobiłem lekko ponad 5600 zł, a zostały jeszcze 3 dni także mam nadzieje, że ponownie uda mi się przebić 6k
Jeśli chodzi o ogads to:
Sobota
Niedziela
Na subach wpada mi już tylko kilkadziesiąt złotych dziennie i nie wiem czy opłaca się dalej w to angażować, jak myślicie?
Ostatnio pisałem, że oprócz nowych stron zabrałem się też za inne projekty także muszę się Wam pochwalić, że właśnie rozpoczynam pracę nad własną aplikacją która będzie dostępna w sklepie google play
Jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie będę musiał martwić się o to skąd pozyskiwać instalacje dla swojej apki tak jak większość początkujących osób
Oczywiście nie mam żadnej pewności, że pomysł z tą apką wypali, ale nawet jeśli nie to co z tego? Nie ten to następny, a jestem przekonany, że już niedługo będę mieć solidną bazę zarobków na autopilocie dzięki czemu głowę będę mieć spokojną i otwartą na ambitniejsze projekty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2018 13:33 przez Lanserek.)
Skup sie na tym co ma lepszy stosunek wkladu pracy do zarobkow (podejrzewam ze wybor padnie na ogads - i dobrze).
Powodzenia z apką, ciekaw jestem co tam kombinujesz
Ja skupiłbym się na tym co ma lepszą przyszłość - OgAds. Zarobki też są lepsze, wiadomo zależy od niszy, ale z reguły zagraniczny traffic > gówno > polski traffic.