Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns
Gra już powoli upada. Nie będzie już prawdopodobnie aktualizacji, cena golda spadła, bronie drogie, a nowych chyba dalej nie wprowadzili (a mieli) i juz chyba tego nie zrobią.
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns
Ja już od dawna w to nie gram, ale grać się nadal da z tego co widziałem, tzn wypłaca itd. Tylko nie zarabia się już tak świetnie jak kiedyś, teraz to słabo idzie bo gold warty tylko 2$, a kiedyś było 6-8$.
Ale nadal jest chyba lepiej jak w buxie.
Wyplacają ja czekam na nowy update bo wtedy podskoczy cena golda na 100% i aktualnie z 2gold siedze a refki robią mi i tak po 0.1 minimum golda dziennie
Ostatnoa wyplata z tydzien temu