Szczerze? Nie wiem bo porzuciłem ten program.
Trochę czasu mnie nie było, kilka programów upadło m.in TWS, a TH ma restart. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w założeniu sporu to chętnie pomogę.
Aktualnie zainwestowałem w HashOcean 300$ i obecnie mi generuje ok 5.3$ zysku oraz 250$ w Earnevery30minutes, korzytając z reklamy tego serwisu można zdobyć nawet sporą ilość poleconych w innych programach, tylko trzeba wiedzieć jak i które banery/reklamy ustawić
Jeżeli ktoś chce podjąć współpracę jako mój partner, to także oferuję pokrycie części ew. strat wynikających z inwestycji, która nie zdąży się zwrócić. Na jakich zasadach? Jeżeli ja będę na plus z programem to 30% tej kwoty przeznaczę dla osób, które nie zdążą odzyskać swojego kapitału.
Przykład. Wpłacam 500$ zarabiam 1000$. 30%*500$=150$ przeznaczam dla osób które ew. stracą w programie. Jeżeli byłoby 2 partnerów, którzy wpłacili po 100$, a nie wypłacili nic, oboje otrzymają po 75$.
Warunek konieczny to działanie wg. moich wskazówek, jeżeli dam cynk, że należy wycofać kapitał i przestać reinwestować środki, a ktoś się do tego nie zastosuje to ryzyko bierze na własne barki tracąc tym samym możliwość otrzymania rekompensaty.
Wieczorem zrobię lekkie podsumowanie tego co ostatnio się wydarzyło