Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO
(20-12-2015 23:41)kubaszekr38 napisał(a): Na stronie głównej pisze, że macie program partnerski: "CS Skiny" Niestety w zakładce "programy" go nie widzę :/
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO
Ja mam dla was sugestię. Obsługuje was Mobiltek, który pozwala na umieszczenie technologii WAP Billing (WAP Opt-in) czyli aktywację subskrypcji od razu po kliknięciu przycisku, a nie po wpisaniu pinu. Myślę, że zwiększyłoby to konwersję na urządzeniach mobilnych o co najmniej 20%.
treepay.pl co myślicie o pomyśle twnt22? Myślę że byłoby to bardzo dobre rozwiązanie.
Proszę również o zmienienie regulaminu na dole strony ponieważ w niektórych programach jest że promocja kończy się 31.12.2015 więc już się skończyła
PS: Czekam niecierpliwie na program który specjalnie dla mnie tworzycie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2016 10:37 przez dzejkobs.)
Kontakt z administracją niesamowity! Zawsze pomocna i otwarta na pomysły
Niebawem duże zmiany w serwisie więc serdecznie wszystkich zapraszam do rejestracji
(24-12-2015 11:12)twnt22 napisał(a): Ja mam dla was sugestię. Obsługuje was Mobiltek, który pozwala na umieszczenie technologii WAP Billing (WAP Opt-in) czyli aktywację subskrypcji od razu po kliknięciu przycisku, a nie po wpisaniu pinu. Myślę, że zwiększyłoby to konwersję na urządzeniach mobilnych o co najmniej 20%.
Na razie nie planujemy wprowadzać opcji WAP Billing (WAP Opt-in). Mobiltek ma z tym kanałem częste problemy techniczne.