Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Ja dzisiaj też bez BAP, a zostało 230 punktów.. Ale chyba nie odjęło -100 dzisiaj, tak mi sie zdaje Tongue
Dzisiaj 50 reklam po 0.0005$... a wczoraj dobry dzień, jedna reklama 0.04$ i jakieś mniejsze Big Grin
Slosumo :

"If you haven't received your BAP ads today you should start receiving them normally tomorrow. There was no BAP tax deducted yesterday and today either because of that. "
@#2378 - Glupota niektorych mnie przeraza Rolleyes

A do tych co wciaz nie nauczyli sie ze bez filtra recyklingu sie nie kupuje - powodzenia w klikaniu Lol
Dokładnie, nie wiem co trzeba sobie myśleć, żeby kupować recykling bez filtra Xpokerface
No ale zdarza się.. Tylko potem nie narzekajcie, że dostajecie właśnie ten plankton.
(20-12-2014 13:20)Dziubla napisał(a):  A do tych co wciaz nie nauczyli sie ze bez filtra recyklingu sie nie kupuje - powodzenia w klikaniu Lol

(20-12-2014 13:58)Meloman napisał(a):  Dokładnie, nie wiem co trzeba sobie myśleć, żeby kupować recykling bez filtra Xpokerface
No ale zdarza się.. Tylko potem nie narzekajcie, że dostajecie właśnie ten plankton.

Nie wiem jak wcześniej ale z miesiąc temu nie było tak źle z reklamami z recyklingu bez filtra.
Nie był to tylko i wyłącznie plankton i było maksymalnie do 70-80 reklam.
Korzystałem wtedy z recyklingu bez filtra i nieźle na tym wychodziłem.
Zamykałem dolara w 2-3 dni, a czasem w jeden dzień po dwa razy.
Taka lipa jest od około tygodnia.
To wszystko zależy od tego ile Jo rzuci takich reklam w naliczeniach no i ile osób je wyrzuci. Ogólnie coraz mniej osób ma recykling bez filtra a coraz więcej osób te reklamy wyrzuca. Wniosek jest logiczny dlaczego jest po 1000 a nie po 100 Smile

Mnie osobiście podobnie jak inne osoby z filtrem powinna cieszyć każda reklama wyrzucona w recykling i później jeszcze raz i jeszcze raz Big Grin To sprawia, że więcej kasy zostaje w programie i wydłuża jego żywotność no a jeśli ktoś chce zarabiać bez inwestycji to niestety musi się liczyć z tym Smile Recykling jest dla "filtrowanych" użytkowników Wink

[Obrazek: 320x50.png]
[Obrazek: 2h54ava.png]

pozdrawiam Wink
ja również dziś dostałem z 50 reklam za 0,0005

gdybym wiedział że jest ich tyle pewnie bym nie klikał, ale nie zaglądałem na następne strony i odważnie kikałem.

a ostatnia była za 0,5, nieomal nie upuściłem łzy ze szczęścia...

edited by Jo:
w rzeczywistości była za 0,05, ale to takie złudzenie że jest lepiej, see you tomorrowSmile

edit by kowczeg

omg

kolejna paczka reklam za 0,0005 w liczbie 41
U mnie dzisiaj 70 reklam po 0,0005$.
Oczywiście wysłałem je jako prezent świąteczny do osób z recyklingiem Smile
Panowie, kupowanie recyklingu bez filtru to aktualnie samobójstwo, więc tego nie róbcie, no chyba że macie naprawdę dużo czasu, to nadal lepiej niż w innych PTC.
Dzisiaj może pojawią się jakieś testowe naliczenia, po to by ruszyć pełną parą w poniedziałek. Zobaczymy jak to wyjdzie.

P.S
Zacząłem prowadzić dziennik pracy z PaidVerts, możecie obserwować tam moje zmagania z tymże programem. Chętnie ze wszystkim co chcecie wiedzieć postaram się pomóc. Chciałbym też się dowiedzieć co sądzicie o takim dzienniku i czy się wam podoba Smile

http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-inwes...pid1089510
Odpowiedz