Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problemy, awarie, błędy » Temat dotyczący problemów technicznych

Autor Wiadomość
RE: Problemy, awarie, błędy
Sprawdź:
(25-02-2016 12:56)eforsa napisał(a):  Wczorajszy atak na nasze serwery i strony został odparty. Wyciągnęliśmy lekcję z tej sytuacji, zmieniliśmy infrastrukturę serwerową na nową, wdrożono nowe zabezpieczenia aby podobna sytuacja nie miała już miejsca. Wszystkie Programy Partnerskie działają poprawnie, leady już spływają, nie zwalniamy i pracujemy dalej nad rozwojem Eforsa2.0

W czasie trwania ataków i naszych prac mogły wystąpić drobne luki z leadami pozyskanymi w tym krótkim okresie. Wszystkie osoby, które zauważyły jakąkolwiek nieprawidłowość na swoich kontach prosimy o bezpośredni kontakt email: [email protected]

Ekstra. I co? Leady poszly sie.. Nawet odnowien za wczoraj nie ma hehhee
Ale przypał, 3 razy w tygodniu wpadają mi jeszcze stare odnowienia MT FREE za 2,50. Czyli pon śr pt. W środę w południe patrzyłem i wpadły jak zwykle co środę od roku 9 sztuk, czasem 11 bo ktoś doładował tel pewno. Po awarii patrzę i nie ma tych 9 odnowień, rano w środę były. Piszę do Efrosa, że taki problem jest, oni odpisują, że awaria nie obejmowała odnowień.
To naprawili.. Panel znów nie działa. Chyba przenoszę się do kogoś innego chyba że dadzą jakąś rekompensate..

thepolishmoosepl, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
(25-02-2016 18:25)namo napisał(a):  Ale przypał, 3 razy w tygodniu wpadają mi jeszcze stare odnowienia MT FREE za 2,50. Czyli pon śr pt. W środę w południe patrzyłem i wpadły jak zwykle co środę od roku 9 sztuk, czasem 11 bo ktoś doładował tel pewno. Po awarii patrzę i nie ma tych 9 odnowień, rano w środę były. Piszę do Efrosa, że taki problem jest, oni odpisują, że awaria nie obejmowała odnowień.

I tu eForsa ma rację, problemy nie obejmowały odnowień.
Sam posiadam kilkadziesiąt SUBów i w trakcie tych awarii odnowienia normalnie mi się pojawiały.

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
(25-02-2016 18:25)namo napisał(a):  Ale przypał, 3 razy w tygodniu wpadają mi jeszcze stare odnowienia MT FREE za 2,50. Czyli pon śr pt. W środę w południe patrzyłem i wpadły jak zwykle co środę od roku 9 sztuk, czasem 11 bo ktoś doładował tel pewno. Po awarii patrzę i nie ma tych 9 odnowień, rano w środę były. Piszę do Efrosa, że taki problem jest, oni odpisują, że awaria nie obejmowała odnowień.

no u mnie podobnie.
potrzebuje jakis serwis z odnowieniami.
(25-02-2016 19:08)id-user napisał(a):  I tu eForsa ma rację

Kurde, nie jestem dzieckiem. Nie zmyśliłem sobie tego, widziałem odnowienia w środę w południe. Po awarii zniknęły.
(25-02-2016 19:08)id-user napisał(a):  

I tu eForsa ma rację, problemy nie obejmowały odnowień.
Sam posiadam kilkadziesiąt SUBów i w trakcie tych awarii odnowienia normalnie mi się pojawiały.

posmarowali Ci odpowiednio to ich bronisz.

Mam podobnie jak namo - raz ze o odnowienia chodzi dwa o przepadniete leady.
Mi też przepadły 2 leady w środę. Może nie jest to jakaś kwota do płaczu że przepadła, ale sądzę że eforsa specjalnie sobie ucięła odnowienia (zasłaniając się głupkowato awarią) i schowała do własnej kieszeni te odnowienia...
(25-02-2016 19:23)fusek napisał(a):  
(25-02-2016 19:08)id-user napisał(a):  I tu eForsa ma rację, problemy nie obejmowały odnowień.

posmarowali Ci odpowiednio to ich bronisz.

Mam podobnie jak namo - raz ze o odnowienia chodzi dwa o przepadniete leady.

Wypraszam sobie Twoje słowa, nie zawsze ludzie mają $$$ na odnowienia + tego samego dnia T-Mobile i jakiś inny operator (nie pamiętam jaki był ten drugi operator, to nie chcę podawać skoro pewny nie jestem) miał awarię/problemy.

Nie bronię eForsy tylko stwierdzam fakty, to że czasem coś nie wpadnie to nie zawsze ich wina ale osób trzecich.

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
(25-02-2016 19:34)id-user napisał(a):  Wypraszam sobie Twoje słowa, nie zawsze ludzie mają $$$ na odnowienia + tego samego dnia T-Mobile i jakiś inny operator (nie pamiętam jaki był ten drugi operator, to nie chcę podawać skoro pewny nie jestem) miał awarię/problemy.

Nie bronię eForsy tylko stwierdzam fakty, to że czasem coś nie wpadnie to nie zawsze ich wina ale osób trzecich.

Nie zrozumiales mnie i namo - bylo powtarzalne cos w sposob ciagly - do wczoraj te odnowienia byly zawsze - wczoraj sie nie pojawily - ot taki przypadek.
Odpowiedz