Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami? » Darmowa koszulka za zaproszenie 20 osób

Autor Wiadomość
RE: Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami?
Sprawdź:
Zawsze coś... [Obrazek: gniot.png]

[Obrazek: 33cad9a0c9ab472791321020fa5dadc1.png]

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Glosy: Fararro (+1), rayden (+1)
OMG udało mi się 1$ zgarnąć! Big Grin nie wiem jakim cudem.. ahh mój pierwszy raz.. dobre i 1$

nielotweb, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Glosy: Fararro (+1)
(17-08-2016 22:03)CrisPL napisał(a):  
(17-08-2016 22:02)Pmxq napisał(a):  Niestety serwerki wydymały mnie ( i nie tylko mnie, z tego co widze ) w 4 litery, udało się wyrwać tylko marne 1$, ale przynajmniej pozbieram z nadzieją pkt na kolejny restock Smile

Ja już chyba tak 3 jak nie 4 restock. Na początku gdy startowało było fajnie teraz to już nic nie zgarnie. Albo muszę poczekać, aż światłowód będę mieć.

Myślisz że światłowód Ci pomoże? Ja mam i gó*no daje Wink 3-ci restock z kolei i nic nie idzie urwać Smile
(17-08-2016 22:44)Xanthi napisał(a):  
(17-08-2016 22:03)CrisPL napisał(a):  
(17-08-2016 22:02)Pmxq napisał(a):  Niestety serwerki wydymały mnie ( i nie tylko mnie, z tego co widze ) w 4 litery, udało się wyrwać tylko marne 1$, ale przynajmniej pozbieram z nadzieją pkt na kolejny restock Smile

Ja już chyba tak 3 jak nie 4 restock. Na początku gdy startowało było fajnie teraz to już nic nie zgarnie. Albo muszę poczekać, aż światłowód będę mieć.

Myślisz że światłowód Ci pomoże? Ja mam i gó*no daje Wink 3-ci restock z kolei i nic nie idzie urwać Smile

Myślę, że pomoże, bo na obecnym internecie do wszystkiego mam ping 60ms, tracone pakiety, i niemal codzienny restart routera, bo dostawca nawala.
CrisPL Mam swiatlowod, 120mb/s i nic to nie daje, prawda jest taka ze bez bota nic lepszego niz 5$ lub jakas slaba rzeczowa nagrode nie ugrasz, niestety. Wink
Bo szanse były by tylko wtedy wyrównane, gdyby formularz zmieniał się co restock wraz z captchą. Dziwne, że jeszcze na to admini nie wpadli Big Grin
Glosy: Xanthi (+1), Fararro (+1), Pmxq (+1)
[Obrazek: b1iIU5M.jpg]
Udało się! 2
Glosy: Fararro (+1)
akurat captchę zmienili w tym restocku (z recaptchy na solve media)

ksipa, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Glosy: rayden (+1)
(18-08-2016 10:12)Roxi5017 napisał(a):  @[CrisPL] Mam swiatlowod, 120mb/s i nic to nie daje, prawda jest taka ze bez bota nic lepszego niz 5$ lub jakas slaba rzeczowa nagrode nie ugrasz, niestety. Wink

No ja mam właśnie 333 mb/s i dlatego mówię ze tu net nie ma nic do tego praktycznie Wink

(18-08-2016 10:56)Scoobyx napisał(a):  Bo szanse były by tylko wtedy wyrównane, gdyby formularz zmieniał się co restock wraz z captchą. Dziwne, że jeszcze na to admini nie wpadli Big Grin

Myślę że to by tez w jakimś stopniu pomogło Smile Ale prawda jest też taka, że ten Restock Alert psuje zamysł tego serwisu Wink Pisałem już o tym wcześniej Smile Najlepiej było za czasów Lockerz, nie było takiego czegoś i każdy był zadowolony Wink Był w sumie LRC jako bot Wink Co to za sens tego Rectock Alert'a skoro godzinę każdego kolejnego restocku znajdziesz na Youtube albo poprzez szukajkę Wink Nic dziwnego e serwery padają o kilku chwilach... Wink
Wie ktoś może, ile mniej więcej trzeba czekać na przelanie pieniędzy na PayPal po wygraniu? Big Grin
Odpowiedz