Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wszystko na początku dobrze konwertuje i daje zyski, ale jak nagle najwięksi spamerzy bez niszy puszczą linki do miliona grup na fb, to już na starcie program traci na wartości.
Jak dostałem informację o programie i stawce, aż 6 zł to od razu wziąłem się za promowanie. Wchodzę, patrzę, a tutaj raptem 30 wejść i około 2 lead'y. Teraz?
Z drugiej strony ten program FB-kolor to jakoś szałowy nie był. Wiadomo było od razu, że to tylko na chwilę, dla gimbusów dobre i moment się wypali. Programy takie jak stream czy pliki to zawsze mogą być pod różne dziedziny podpięte i mają szeroki zakres edycji i dostosowania 2
(16-04-2014 22:19)Symbian napisał(a): Ja na 1 niszy ciągnę już 4 miesiące 2 i to nie jest video ani pliki
To ładnie ładnie, u mnie jak na razie wynik to 2 miesiące na tej samej niszy, wciąż na tym samym poziomie przychody, a roboty raptem kilka minut dziennie.
(16-04-2014 22:23)batman napisał(a): Symbian z jakiego programu
Tajemnica przedsiębiorstwa 2
Cytat:To ładnie ładnie, u mnie jak na razie wynik to 2 miesiące na tej samej niszy, wciąż na tym samym poziomie przychody, a roboty raptem kilka minut dziennie.
Pozazdrościć niszka musi być niezła, moja niestety powoli zaczyna się wypalać, coraz więcej czasu poświęcam na promowanie a zyski takie same jak kiedyś, gdy reklamowanie zajmowało mi kilkanaście minut... Ale co się dziwić