Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Zauważyłem, że ostatnio co raz częściej do screenów z wynikami, pojawiają się dodatkowe screeny wykresów i bardziej szczegółowe opisy. Podoba mi się to. Fajnie jeśli każda osoba, będzie uzupełniała publikowane wyniki, o taki suplement objaśniający co i jak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2014 00:42 przez MatiMaister.)
(06-11-2014 00:29)MatiMaister napisał(a): Zauważyłem, że ostatnio co raz częściej do screenów z wynikami, pojawiają się dodatkowe screeny wykresów i bardziej szczegółowe opisy. Podoba mi się to. Fajnie jeśli każda osoba, będzie uzupełniała publikowane wyniki, o taki suplement objaśniający co i jak
Zapewne częściej by się pojawiały tego typu screeny. Osobiście też staram się to robić w moim dzienniku. Niestety czas nie zawsze pozwala na zrobienie screenu + dokładne opisanie po kroku co i jak
Jak sądzicie, istnieją w ciągu dnia jakieś ,,najlepsze godziny do inwestowania'' ?
Czy nie ma absolutnie żadnej reguły i wszystko zależy od danego dnia, wykresu i wydarzeń ekonomicznych ?