Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Wasze Zarobki Fc ! [Dziennie, Miesięczne, Alltime'owe]
Mimo, że bloga mi usunęli postanowiłem jakoś ''ratować'' swoje zarobki pozostawiając chociaż link do danego mirrora pod filmami na DailyMotion i dzisiaj się miło zaskoczyłem, jedno pobranie z Polski i to całkiem ładne za $1.53.
Dzisiaj bardzo miła niespodzianka jak do tej godziny, trzy pobrania z Polski każde po $1,61 i jedno za $0,15 z Niemiec. Nieźle jak na brak strony a zarobki tylko z filmu na stronie mniej popularnej niż YouTube - Dailymotion.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2015 15:47 przez Max998.)
(08-02-2015 14:35)Max998 napisał(a): Dzisiaj bardzo miła niespodzianka jak do tej godziny, trzy pobrania z Polski każde po $1,61 i jedno za $0,15 z Niemiec. Nieźle jak na brak strony a zarobki tylko z filmu na stronie mniej popularnej niż YouTube - Dailymotion.
Uwielbiam weekendy, u mnie przynajmniej zawsze oznacza to więcej pobrań. W tygodniu zdarzy się jedno dziennie w weekend zawsze po 2-3-4 na dzień tak jak dziś 3 pobrania z Polski, każde po $1.45.
Kiedyś szczytem marzeń było chociaż kilka centów przez miesiąc a teraz proszę.. Nawet ja potrafię trochę tu dorobić.