Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Szukam mentora.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Szukam mentora.
Szukam mentora.
Szukać możesz ale ciężko znaleźć bo jak ktoś coś zarabia to nie chce konkurencji. I tylko na szukaniu się tutaj kończy
Szukam mentora, Ci co nie chcą pomóc bo się boją konkurencji to faktycznie muszą być słabi i ograniczeni więc nie szukam kogoś takiego tylko kogoś kto chce się dzielić więdzą i na tym zarabiać.
Witam, szukam mentora, mam czas na spedzenie czasu przy komputerze nawet 16h dziennie, jestem pracowity, czekam na pw
Witam !

Pozwolę się przypomnieć. Zapraszam serdecznie do grupy mentorskiej obsługującej programy Eforsa.

.
Witam Smile
Szukam mentora mam dużo czasu, chęci i troche doświadczenia. Najchętniej PPA lub Suby, ale jestem otwarty na wszystko. Można byłoby spróbować coś na Niemcy (Potrafię całkiem dobrze ten język Big Grin).
moge kogoś polecić komuś jak ktoś chce
Szukam mentora pomocy
Odpowiedz