Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Awaria serwera

Autor Wiadomość
RE: Awaria serwera
Sprawdź:
Eforsa ogarnijcie w końcu te naliczenia, przecież to nie możliwe, że jednego dnia z tej samej liczby rejestracji raz jest w 10 a raz 20 aktywacji, nie uwierzę, że potrafią być różnice o 100% bo to są juz za duże liczby na takie wahania.

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
(31-05-2014 19:08)siemasz napisał(a):  Eforsa ogarnijcie w końcu te naliczenia, przecież to nie możliwe, że jednego dnia z tej samej liczby rejestracji raz jest w 10 a raz 20 aktywacji, nie uwierzę, że potrafią być różnice o 100% bo to są juz za duże liczby na takie wahania.
Potwierdzam, są dni kiedy nalicza normalnie a czasami (np. dzisiaj) przy tej samej ilości wizyt i rejestracji leadów jest dużo mniej
"Internal Server Error" Czy tylko ja to mam obecnie?
wszyscy Tongue
Problem został szybko naprawiony, wszystko działa stabilnie.
Wdrożono wczoraj nowy PP: http://zarabiam.com/Temat-Downloaded-pl-...obki-92428

Zachęcamy do zapoznania się i życzymy wysokich zarobków!
Ogarnijcie ten program downloaded.pl bo mam 3 linki i na żadnym nie wyskakuje mi miejsce do wpisania numeru :/
Proszę koniecznie o przesłanie tych linków. Sprawdzimy to!

"Ogarnijcie ten program downloaded.pl bo mam 3 linki i na żadnym nie wyskakuje mi miejsce do wpisania numeru :/ "
Sprawdzajcie PW już dawno wam wysłałem wraz ze screenem jak to wygląda...
mam ten sam problem co michal86ole, wysylam pw
U mnie już problem naprawiony. Dobra robota! Smile
Odpowiedz